Barion Pixel

Vaco csótány elleni permet 500 ml

Vaco csótány elleni permet 500 ml

A csótányok gyakran okoznak problémát a lakásokban. A csótányok irtására a VACO csótány elleni folyadék 500 ml kiszerelésben egy azonnal és könnyen használható, praktikus, pumpás szórófejjel ellátott csótányirtó szer. Alkalmas minden csótányfajta irtására.

3710 Ft

Elfogyott

Vaco csótány elleni permet 500 ml

Leírás

A VACO csótány elleni permet 500 ml kiszerelésű csótányirtó szer. Az irtószer minden rovar ellen használható, de összetétele kifejezetten a csótány elleni védekezésre lett összeállítva. Kellemes, citrusos illatú készítmény.

Mennyi VACO csótány elleni permetet kell használni?

A VACO csótány elleni permet 500 ml kiszerelése kb 6-10 nm terület kezelésére elegendő egyszeri kezelés esetén. A permetet a rovarok vonulási útvonalába kell egyenletesen permetezni. A csótányok és más rovarok jellemzően a falak mentén, bútorok mögött és alatt közlekednek. Egyszerűen permetezze ki a rovarirtó szert a fal és a padló találkozásához, a konyhaszekrény, valamint a hűtőgép mögé és alá, valamint bármilyen olyan felületre, amely nem érintkezik közvetlenül élelmiszerrel. A permetszerrel kezelt felületeken a szer 2-3 hétig folyamatosan fejti ki kiűző és taglózó hatását.

A kezelt felületeket a hatástartósság érdekében ne tisztítsa vízzel, mert ezzel a hatékonyságát csökkenti. Csótány jelenlét esetén a teljes hatékonyság érdekében a lakás teljes területének kezelése javasolt, nem csak a konyha vagy fürdőszoba kezelése, ahol jellemzően szembetűnő a csótányok jelenléte. A rovarirtószer nem csak a csótányok ellen hatékony, segítségével eredményesen kiírthatjuk a bolhákat, legyeket, szúnyogokat, atkákat, molyokat, csótányokat, hangyákat, zöld bogarakat és más kúszó rovarokat kül- és beltéren egyaránt.

A kezelést erősebb rovarjelenlét esetén megismételni szükséges kb 14 nap elteltével. A maximális hatékonyság érdekében a kezelést célszerű kiegészíteni csótányirtó gél használatával, valamint a megfigyelés érdekében javasolt csótány csapda használata is.

Így használja biztonságosan a VACO csótány elleni permetet:

  • A VACO csótány elleni permet használata során kerülni kell a bőrrel, nyálkahártyával való érintkezést és a belégzést!
  • Használat közben használjon gumikesztyűt, és orrot, valamint szájat védő maszkot!
  • Kerülje a szembejutást!
  • Használat után alaposan szellőztessen ki!
  • A csótányirtó szer, mint minden rovarirtószer kifejezetten veszélyes a hidegvérű állatokra (halak, hüllők, rovarok, stb) nézve, így amennyiben hidegvérű állatot tart, gondoskodjon a megfelelő védelmükről!
  • A termékkel száradás előtt sem embernek, sem állatnak (kutya, macska, hörcsög, stb) nem szabad érintkezni, így a száradásig a házi kedvenceket a kezelt helyiségtől távol kell tartani!

Miért válasszon minket?