Barion Pixel

Vaco ágyi poloska elleni permet 500 ml

Vaco ágyi poloska elleni permet 500 ml

Az ágyi poloska irtás nagyon nehéz feladat. Enyhe ágyi poloska fertőzöttség esetén a VACO ágyi poloska elleni permettel felveheti a harcot az ágyi poloskák ellen. A VACO ágyi poloska elleni permet 500 ml kiszerelésben érhető el.

3570 Ft

Csak 2 maradt készleten

Vaco ágyi poloska elleni permet 500 ml

Leírás

A VACO ágyi poloska elleni permet 500 ml kiszerelésű ágyi poloska irtó szer. Az irtószer minden rovar ellen használható, de összetétele kifejezetten az ágyi poloska elleni védekezésre lett összeállítva.

Mennyi VACO ágyi poloska elleni permetet kell használni?

Az ágyi poloskairtás sokszor nehéz, és összetett feladat. A VACO ágyi poloska elleni permet azonban megfelelően alkalmazva hatékony lehet enyhébb rovarjelenlét kezelésére, rendezett, általános körülmények esetén. Az ágyi poloska kiválóan rejtőzködik, a legkisebb résekbe, repedésekbe képes megbújni, így a kezelése csak akkor lehet hatékony, ha egyidejűleg minden szükséges felületet kezelünk. Ehhez megfelelő mennyiségű irtószerre van szükség, hogy kellő mértékben tudjuk az irtószert kijuttatni, ezért javasolt egyből a kellő mennyiséget beszerezni, hogy hatékony legyen az irtás. Általános zsúfoltságú szoba esetén 1 ággyal 2 flakon VACO ágyi poloska elleni  permetet javasolt elhasználni szobánként. Amennyiben több ágy, vagy galéria is van a szobában, további mennyiségre lesz szükség.

Mit kell kezelni a VACO ágyi poloska irtó szerrel?

A sikeres ágyi poloska irtáshoz mindenképpen kezelni kell a VACO ágyi poloska irtó szerrel azokat a helyeket, ahol az ágyi poloska előszeretettel tartózkodik. Az ágyi poloska elsősorban a táplálékforrás környezetében bújik meg, ezért jellemzően az ágy környéki helyeket kell kezelni egyenletesen permetezve.

Ilyen helyek az:

  • Ágyak, beleértve a matracokat, ágynemű tartókat, ágykereteket
  • Ágy közelében lévő padlófelület, különös tekintettel szőnyegek, kárpitok és padló szegélyek
  • Ágy környezetében lévő bútorok, pl éjjeli szekrény
  • Az ágy környékét javasolt alaposan feltakarítani, körültekintően felporszívózni lehetőség szerint egyszer használatos porzsákkal, melyet bezacskózva ki kell dobni.

Az ágyneműket, az ágynemű tartóban tárolt ruhaneműket, az ágy közvetlen közelében lévő textileket lehetőség szerint be kell zsákolni, és legalább 60 fokon kimosni őket. Ez a rovarokat és a petéket is elpusztítja. A kezelést 12-14 nap elteltével meg kell ismételni, mert az ágyi poloska peték irtására sajnos nincs jelenleg használható irtószer. Az irtás megismétlése biztosítja azt, hogy az első kezelés során még pete állapotban lévő rovarok is elpusztuljanak.

Így használja biztonságosan a VACO ágyi poloska elleni permetet:

  • A VACO ágyi poloska elleni permet használata során kerülni kell a bőrrel, nyálkahártyával való érintkezést és a belégzést!
  • Használat közben használjon gumikesztyűt, és orrot, valamint szájat védő maszkot!
  • Kerülje a szembejutást!
  • Használat után alaposan szellőztessen ki!
  • Az ágyi poloska elleni szer kifejezetten veszélyes a hidegvérű állatokra (halak, hüllők, rovarok, stb) nézve, így amennyiben hidegvérű állatot tart, gondoskodjon a megfelelő védelmükről!
  • A termékkel száradás előtt sem embernek, sem állatnak (kutya, macska, hörcsög, stb) nem szabad érintkezni, így a száradásig a házi kedvenceket a kezelt helyiségtől távol kell tartani!

 

VACO ágyi poloska elleni permet 500 ml hatóanyaga

cipermetrin (5g/kg), geraniol (0,1g/kg).

Miért válasszon minket?

vaco ágyi poloska elleni permet
Vaco ágyi poloska elleni permet 500 ml
3570 Ft