Barion Pixel

Univerzális rovar- és egérdoboz

Univerzális rovar- és egérdoboz

Az univerzális rovar- és egérdoboz egyaránt használható rovarok és egerek elleni irtószermentes védekezésre. A műanyag rovardobozba behelyezhető ragacslappal (a doboz nem tartalmazza) irtószer kihelyezése nélkül szabadulhat meg az egerektől és a rovaroktól. Kulccsal zárható (nem tartozék, külön szükséges megvásárolni),

826 Ft

Elfogyott

Leírás

Az univerzális rovar- és egérdoboz egyaránt használható rovarok és egerek elleni irtószermentes védekezésre. A műanyag rovardobozba behelyezhető ragacslappal (a doboz nem tartalmazza) irtószer kihelyezése nélkül szabadulhat meg az egerektől és a rovaroktól. Kulccsal zárható (nem tartozék, külön szükséges megvásárolni).

Amennyiben rágcsálók ellen szeretné használni, a hátoldalán található perforált részt kitörve az egerek számára optimális méretű járatot kap. A dobozba az universal ragasztós csapdát helyezze be, mely csalogató hatású illatanyaggal ellátott. Ha tovább szeretné fokozni a csalogató hatást, tegyen rá az egerek számára csalogató hatású élelmet. Az egér a dobozba bemegy az élelem után, ahol beleragad a ragasztóba és rövid idő alatt elpusztul.

Ha rovarok ellen szeretné használni, a perforált részt nem szükséges eltávolítani. A ragacslapot helyezze be a dobozba, és tegye a rovarok vonulási útjába. A rovarok a ragasztóba beleragadnak, és elpusztulnak. Csalógató hatású élelem nélkül monitoringozásra használható, mellyel megfigyelheti, hogy a rovarok a lakás mely részeiben közlekednek. Ha a ragacslapban sok rovar található, cserélni szükséges.

A rovardoboz kulccsal zárható, amelyet külön szükséges megvásárolni. A ragacslap nem tarozék, kínálatunkban megtalálhatja a dobozba pontosan illeszkedő ragasztós lapot.

Miért válasszon minket?