Barion Pixel

Szuper Expel Nyestriasztó szer 400 gramm

Szuper Expel Nyestriasztó szer 400 gramm

A nyestriasztás területén kiemelkedően eredményesek vagyunk, elsőkként kezdtünk foglalkozni a nyestriasztással Magyarországon, így csak olyan termékeket értékesítünk, melyeket mi is használunk a nyestriasztáshoz. A 400 grammos kiszerelés a kijuttatás módszerétől függően kézzel kiszórva 50-70 négyzetméteres, kézi porozóval, vagy porzógéppel kijuttatva 80-100 négyzetméteres padlás kezelésére elegendő. A maximális hatékonyság érdekében javasoljuk, hogy a terméket nyestriasztó permettel együtt használja. A nyestriasztó por sem az állatokra, sem Önre nézve nem jelent veszélyt, azonban por állaga miatt javasolt maszk viselése kijuttatása közben.

23590 Ft

Készleten

Szuper Expel Nyestriasztó szer 400 gramm

Leírás

A Super Expel nyestriasztó por 500 grammos kiszerelésben egy olyan termék, mely a nyestek orrát és ízlelését irritáló összetevőket tartalmaz. A 400 grammos kiszerelés a kijuttatás módszerétől függően kézzel kiszórva 50-70 négyzetméteres, kézi porozóval, vagy porzógéppel kijuttatva 80-100 négyzetméteres padlás kezelésére elegendő. A maximális hatékonyság érdekében javasoljuk, hogy a terméket nyestriasztó permettel együtt használja. A nyestriasztó por sem az állatokra, sem Önre nézve nem jelent veszélyt, azonban por állaga miatt javasolt maszk viselése kijuttatása közben.

Hogyan használja a 400 grammos Super Expel nyestriasztó port?

Ha a nyestet a padlásról szeretné kiűzni, javasoljuk a nyestriasztó por és permet együttes használatát. A nyest riasztása csak abban az esetben lehet hosszú távon is hatásos, ha felkutatja azt a pontot, ahol a nyest bejut a padláson. A leggyakrabban ezek a pontok félrecsúszott cserepek, sérült széldeszkák, egyéb tetőszerkezeti hiányosságok. A bejutási pontot/pontokat és azok környékét a nyestriasztó permettel alaposan körbe kell permetezni. Ehhez elsősorban az 500 milliliteres kiszerelésű nyestriasztó permetet javasoljuk.

A padlás alapterületétől és a kijuttatás módjától függően a Super Expel nyestriasztó por 200, vagy 400 grammos kiszerelését javasoljuk használni. A 200 grammos kiszerelésű nyestriasztó por kézzel kijuttatva kb 30-40 négyzetméter alapterületre elgendő, a 400 grammos kiszerelés kb 50-70 négyzetméter alapterület kezelésére elegendő. Ha van a háztartásában kézi porzógép, kb másfélszer nagyobb alapterületet kezelhet, mint kézzel kijuttatva.

A nyestriasztó szerek kijuttatását követően meg kell várni, míg a nyest találkozik a számára riasztó hatású szerekkel. Ez kb másfél héten belül biztosan megtörténik, tehát ha látja a nyestet a kezelés után, az még nem jelenti azt, hogy sikertelen volt a kezelés. Ha megszűntek a zajok a padláson, a nyestriasztás sikeres volt. Amennyiben továbbra is hallható a nyest jelenléte, a kezelést meg kell ismételni. A bejutási pontokat a kezelés után 1-2 héten belül minden esetben meg kell szüntetni, a tető hiányosságokat ki kell javítani. Amennyiben ez nem történik meg, a nyestek a riasztószerek hatásának elmúlása után visszatérhetnek a padlásra, és újból problémát okozhatnak.

A nyestriasztó szer nem csak padláson, de bármilyen zárt, nem nedves területen használható. Alkalmazható pele, mókus ellen is.

Miért válasszon minket?

super expel nyestriasztó szer 400 gramm
Szuper Expel Nyestriasztó szer 400 gramm
23590 Ft