Barion Pixel

Super Expel nyestriasztó szer 200 g

Super Expel nyestriasztó szer 200 g

A nyestriasztás területén kiemelkedően eredményesek vagyunk, elsőkként kezdtünk foglalkozni a nyestriasztással Magyarországon, így csak olyan termékeket értékesítünk, melyeket mi is használunk a nyestriasztáshoz. A Super Expel nyestriasztó por 200 grammos kiszerelésben egy olyan termék, mely a nyestek orrát és ízlelését irritáló összetevőket tartalmaz. A 200 grammos kiszerelés a kijuttatás módszerétől függően kézzel kiszórva 40-50 négyzetméteres, kézi porozóval, vagy porzógéppel kijuttatva 60-70 négyzetméteres padlás kezelésére elegendő.

13986 Ft

Készleten

Super Expel nyestriasztó szer 200 g

Leírás

A Super Expel nyestriasztó por 200 grammos kiszerelésben egy olyan termék, mely a nyestek orrát és ízlelését irritáló összetevőket tartalmaz. A 200 grammos kiszerelés a kijuttatás módszerétől függően kézzel kiszórva 30-40 négyzetméteres, kézi porozóval, vagy porzógéppel kijuttatva 60-70 négyzetméteres padlás kezelésére elegendő. A maximális hatékonyság érdekében javasoljuk, hogy a terméket nyestriasztó permettel együtt használja. A nyestriasztó por sem az állatokra, sem Önre nézve nem jelent veszélyt, azonban por állaga miatt javasolt maszk viselése kijuttatása közben.

Hogyan használja a 200 grammos Super Expel nyestriasztó port?

Ha a nyestet a padlásról szeretné kiűzni, javasoljuk a nyestriasztó por és permet együttes használatát. A nyest riasztása csak abban az esetben lehet hosszú távon is hatásos, ha felkutatja azt a pontot, ahol a nyest bejut a padláson. A leggyakrabban ezek a pontok félrecsúszott cserepek, sérült széldeszkák, egyéb tetőszerkezeti hiányosságok. A bejutási pontot/pontokat és azok környékét a nyestriasztó permettel alaposan körbe kell permetezni. Ehhez elsősorban az 500 milliliteres kiszerelésű nyestriasztó permetet javasoljuk.

A padlás alapterületétől és a kijuttatás módjától függően a Super Expel nyestriasztó por 200, vagy 400 grammos kiszerelését javasoljuk használni. A 200 grammos kiszerelésű nyestriasztó por kézzel kijuttatva kb 30-40 négyzetméter alapterületre elgendő, a 400 grammos kiszerelés kb 50-70 négyzetméter alapterület kezelésére elegendő. Ha van a háztartásában kézi porzógép, kb másfélszer nagyobb alapterületet kezelhet, mint kézzel kijuttatva.

A nyestriasztó szerek kijuttatását követően meg kell várni, míg a nyest találkozik a számára riasztó hatású szerekkel. Ez kb másfél héten belül biztosan megtörténik, tehát ha látja a nyestet a kezelés után, az még nem jelenti azt, hogy sikertelen volt a kezelés. Ha megszűntek a zajok a padláson, a nyestriasztás sikeres volt. Amennyiben továbbra is hallható a nyest jelenléte, a kezelést meg kell ismételni. A bejutási pontokat a kezelés után 1-2 héten belül minden esetben meg kell szüntetni, a tető hiányosságokat ki kell javítani. Amennyiben ez nem történik meg, a nyestek a riasztószerek hatásának elmúlása után visszatérhetnek a padlásra, és újból problémát okozhatnak.

A nyestriasztó szer nem csak padláson, de bármilyen zárt, nem nedves területen használható. Alkalmazható pele, mókus ellen is.

Miért válasszon minket?

super expel nyestriasztó szer 200 g
Super Expel nyestriasztó szer 200 g
13986 Ft