Barion Pixel

Silence Marderfrei nyestriasztó permet 500 ml

Silence Marderfrei nyestriasztó permet 500 ml

A Silence Marderfrei nyestriasztó permet 500 ml irtószermentes termék, mely a nyestek orrát és ízlelését irritáló összetevőket tartalmaz. Az emberek számára illata nem kellemetlen, mentolra emlékeztet. Az 500 ml-es kiszerelés egy átlagos méretű autó 15-20 alkalommal történő kezelését teszi lehetővé. A motorteret hetente egy alkalommal kell kezelni a nyestriasztó permettel. Használható padláson is nyestriasztó porral kombinálva.

8500 Ft

Készleten

Silence Marderfrei nyestriasztó permet 500 ml

Leírás

A nyestriasztás területén kiemelkedően eredményesek vagyunk, elsőkként kezdtünk foglalkozni a nyestriasztással Magyarországon, így csak olyan termékeket értékesítünk, melyeket mi is használunk a nyestriasztáshoz. A Silence Marderfrei nyestriasztó permet 500 ml irtószermentes termék, mely a nyestek orrát és ízlelését irritáló összetevőket tartalmaz. Az 500 ml-es kiszerelés egy átlagos méretű autó 15-20 alkalommal történő kezelését teszi lehetővé. A motorteret hetente egy alkalommal kell kezelni a nyestriasztó permettel, így 15-50 hétig védve van a jármű a nyestek károkozásától.

Hogyan használja a Silence Marderfrei nyestriasztó permetet autóban?

Használat előtt a flakont alaposan rázza fel, hogy a benne lévő hatóanyagok kellően összekeveredjenek. Nyissa fel a motorháztetőt, és a szigeteléseket alaposan fújja be a nyestriasztó permettel. Mindenképpen fújjon nyestriasztó szert a motortér és az utastér közötti tűzálló szigetelésre is, mert a legtöbb esetben a nyestek ebből az irányból jutnak be a motortérbe. Egyenletesen permetezze le a hozzáférhető csöveket, kábeleket is.  A Silence Marderfrei nyestriasztó permet használata közben ügyeljen arra, hogy a permetszer lehetőleg ne érintkezzen bőrével, mert a termékben található illóolajok allergiás reakciót okozhatnak.

Nyestriasztás a padlástérben

Ha a nyestet a padlásról szeretné kiűzni, javasoljuk a nyestriasztó por és permet együttes használatát. A nyest riasztása csak abban az esetben lehet hosszú távon is hatásos, ha felkutatja azt a pontot, ahol a nyest bejut a padláson. A leggyakrabban ezek a pontok félrecsúszott cserepek, sérült széldeszkák, egyéb tetőszerkezeti hiányosságok. A bejutási pontot/pontokat és azok környékét a nyestriasztó permettel alaposan körbe kell permetezni. Ehhez elsősorban az 500 milliliteres kiszerelésű nyestriasztó permetet javasoljuk.

A padlás alapterületétől és a kijuttatás módjától függően a Super Expel nyestriasztó por 200, vagy 400 grammos kiszerelését javasoljuk használni. A 200 grammos kiszerelésű nyestriasztó por kézzel kijuttatva kb 40-50 négyzetméter alapterületre elgendő, a 400 grammos kiszerelés kb 60-70 négyzetméter alapterület kezelésére elegendő. Ha van a háztartásában kézi porzógép, kb másfélszer nagyobb alapterületet kezelhet, mint kézzel kijuttatva.

A nyestriasztó szerek kijuttatását követően meg kell várni, míg a nyest találkozik a számára riasztó hatású szerekkel. Ez kb másfél héten belül biztosan megtörténik, tehát ha látja a nyestet a kezelés után, az még nem jelenti azt, hogy sikertelen volt a kezelés. Ha megszűntek a zajok a padláson, a nyestriasztás sikeres volt. Amennyiben továbbra is hallható a nyest jelenléte, a kezelést meg kell ismételni. A bejutási pontokat a kezelés után 1-2 héten belül minden esetben meg kell szüntetni, a tető hiányosságokat ki kell javítani. Amennyiben ez nem történik meg, a nyestek a riasztószerek hatásának elmúlása után visszatérhetnek a padlásra, és újból problémát okozhatnak.

Miért válasszon minket?

silence-marderfei-nyestriaszto-permet
Silence Marderfrei nyestriasztó permet 500 ml
8500 Ft