Barion Pixel

Schopf Wespen Schaum darázsirtó hab

Schopf Wespen Schaum darázsirtó hab

A Schopf Wespen Schaum darázsirtó hab különösen alkalmas lyukon keresztül közlekedő darazsak fészkének irtásához. A darázsirtó szert a darazsak fészkének bejáratába fújva egy hosszan tartó, kemény hab képződik, mely nem tömíti el a bejáratot, így a darazsak ki-be tudnak járni rajta. A habban érintőméreg található, így a fészekből kirepülő, vagy a fészekbe bejutó darazsak is elpusztulnak tőle. Évtizedes kártevőirtó tapasztalatunk alapján választottuk ki ezt a terméket a kínálatunkba, hogy Ön a lehető leghatékonyabb irtószerekkel vehesse fel a harcot a kártevők ellen.

6986 Ft

Schopf Wespen Schaum darázsirtó hab

Leírás

A Schopf Wespen Schaum darázsirtó hab különösen alkalmas lyukon keresztül közlekedő darazsak fészkének irtásához. A darázsirtó szert a darazsak fészkének bejáratába fújva egy hosszan tartó, kemény hab képződik, mely nem tömíti el a bejáratot, így a darazsak ki-be tudnak járni rajta. A habban érintőméreg található, így a fészekből kirepülő, vagy a fészekbe bejutó darazsak is elpusztulnak tőle.

Hogyan használja a Schopf Wespen Schaum darázsirtó hab termékünket?

A Schopf Wespen Schaum darázsirtó hab használata egyszerű. Távolítsa el a védőkupakot, alaposan rázza fel a terméket és a terméken lévő cső segítségével irányítsa a habot a darázsfészek bejáratába. A hab sokáig tart, lassan esik össze, és közben az érintőméregnek köszönhetően folyamatosan fejti ki hatását. A darázsirtó hab használható önmagában is, de különösen eredményes a Duracid darázsirtó aeroszollal kombinálva.

A darázsirtás során mindenképpen javasolt a szabadon lévő részek (kezek, láb, arc, nyak, stb) védelme, a darázscsípések elkerülése érdekében. A darázsirtás veszélyes munka, ha nem látja a fészket és nem tudja biztosan megállapítani, hogy mekkora a mérete, biztonságosabb, ha szakemberre bízza a darázsirtást, melyben örömmel segítünk.

Miért válasszon minket?

schop-wespen-schaum-darazsirto-hab
Schopf Wespen Schaum darázsirtó hab
6986 Ft