Barion Pixel

Protect Ágyi Poloska és Bolhairtó permet 500ml

Akció!

Protect Ágyi Poloska és Bolhairtó permet 500ml

A Protect Ágyi Poloska és Bolhairtó permet 500ml kifejezetten ágyi poloska és bolha irtására kifejlesztett rovarirtó permet. Hatóanyagtartalmának köszönhetően hosszantartó taglózó és kifejlődésgátló hatású termék.

Original price was: 3289 Ft.Current price is: 2960 Ft.

Elfogyott

Protect Ágyi Poloska és Bolhairtó permet 500ml

Leírás

Az ágyi poloskairtás nagyon nehéz feladat, sok esetben a rovarirtóknak is nehézséget okoz egy jelentősebb szaporulat felszámolása. Kellő körültekintéssel, és megfelelő irtószerrel felvértezve azonban sikeresen kiirthatók házilag is. A Protect Ágyi Poloska és Bolhairtó permet kifejezetten bolha és ágyi poloska irtására lett kifejlesztve, így az egyik legjobb, a lakosság számára is elérhető ágyi poloska és bolha elleni szer.

Hogyan használja a Protect Ágyi Poloska és Bolhairtó permetet ágyi poloska irtásra?

Az ágyi poloskairtás sokszor nehéz, és összetett feladat. A Protect Ágyi Poloska és Bolhairtó permet azonban megfelelően alkalmazva hatékony lehet enyhébb rovarjelenlét kezelésére, rendezett, általános körülmények esetén. Az ágyi poloska kiválóan rejtőzködik, a legkisebb résekbe, repedésekbe képes megbújni, így a kezelése csak akkor lehet hatékony, ha egyidejűleg minden szükséges felületet kezelünk. Ehhez megfelelő mennyiségű irtószerre van szükség, hogy kellő mértékben tudjuk az irtószert kijuttatni, ezért javasolt egyből a kellő mennyiséget beszerezni, hogy hatékony legyen az irtás. Általános zsúfoltságú szoba esetén 1 ággyal 2 flakon Protect Ágyi poloska és Bolhairtó permetet javasolt elhasználni szobánként. Amennyiben több ágy, vagy galéria is van a szobában, további mennyiségre lesz szükség.

A sikeres ágyi poloska irtáshoz mindenképpen kezelni kell a Protect Ágyi Poloska és Bolhairtó permetel azokat a helyeket, ahol az ágyi poloska előszeretettel tartózkodik. Az ágyi poloska elsősorban a táplálékforrás környezetében bújik meg, ezért jellemzően az ágy környéki helyeket kell kezelni egyenletesen permetezve.

Ilyen helyek az:

  • Ágyak, beleértve a matracokat, ágynemű tartókat, ágykereteket
  • Ágy közelében lévő padlófelület, különös tekintettel szőnyegek, kárpitok és padló szegélyek
  • Ágy környezetében lévő bútorok, pl éjjeli szekrény

Az ágy környékét javasolt alaposan feltakarítani, körültekintően felporszívózni lehetőség szerint egyszer használatos porzsákkal, melyet bezacskózva ki kell dobni. Az ágyneműket, az ágynemű tartóban tárolt ruhaneműket, az ágy közvetlen közelében lévő textileket lehetőség szerint be kell zsákolni, és legalább 60 fokon kimosni őket. Ez a rovarokat és a petéket is elpusztítja. A kezelést 12-14 nap elteltével meg kell ismételni, mert az ágyi poloska peték irtására sajnos nincs jelenleg használható irtószer. Az irtás megismétlése biztosítja azt, hogy az első kezelés során még pete állapotban lévő rovarok is elpusztuljanak.

Hogyan használja a Protect Ágyi Poloska és Bolhairtó permetet bolha irtásra?

A bolha az esetek 99%-ban valamilyen házi kedvenc (kutya, macska, görény, patkány, stb) útján kerül be a lakásba. Az irtását a padló teljes felületén és olyan helyeken kell elvégezni, ahol a kisállatok előszeretettel tartózkodnak (kanapé, párnák, stb). A kisállatok fekhelyét, és minden általáuk látogatott és kimosható textíliát a kezelés után legalább 60 fokon ki kell mosni. A helyiségeket javasolt alapos porszívózás után forró vízzel felmosni, amely elpusztítja a bolhák petéit, majd a teljes felületet kezelni a bolhairtó szerrel.

A kisállatok bolha elleni védelméről gondoskodni kell, hogy ne hozhassák be a lakásba újból a bolhákat. Állatokra a Protect ágyi poloska és bolhairtó permet nem használható, a házikedvencek védelmére a számukra kifejlesztett bolhairtó szert kell használni. Bolhairtás esetén egy flakon Protect Ágyi Poloska és Bolhairtó permet  kb 15-20 nm területű felület kezelésére elegendő.

Miért válasszon minket?