Barion Pixel

Patkányirtó csomag szakemberek ajánlásával kis csomag

Patkányirtó csomag szakemberek ajánlásával kis csomag

Tapasztalataink alapján a legtöbben megpróbálkoznak a házilagos patkányirtással, de általában nem járnak sikerrel. Vagy az irtószer nem elég hatékony, vagy a kihelyezés módja nem megfelelő, mert hiányzik a szaktudás a hatékonysághoz. Ezt a csomagot azért hoztuk létre, hogy sikeresen szabadulhasson meg a patkányoktól.

8736 Ft

Patkányirtó csomag szakemberek ajánlásával kis csomag

Leírás

Tapasztalataink alapján a legtöbben megpróbálkoznak a házilagos patkányirtással, de általában nem járnak sikerrel. Vagy az irtószer nem elég hatékony, vagy a kihelyezés módja nem megfelelő, mert hiányzik a szaktudás a hatékonysághoz. Ezt a csomagot azért hoztuk létre, hogy sikeresen szabadulhasson meg a patkányoktól.

Összeállítottuk egy valóban hatékony patkányirtó csomagot, melybe a legjobb irtószereket, és a leghatékonyabb kihelyezést lehetővé tevő szerelvényeket válogattuk össze. Évtizedes kártevőirtó tapasztalattal a hátunk mögött, a magyar piacon elsőként kezdtünk el igazán hatékony kártevőirtó csomagokat összeállítani és elérhetővé tenni a lakosság számára!

Miért nem tudta eddig kiirtani a patkányokat?

A patkányok már évezredek óta nehezítik meg az emberek életét, és évezredek óta próbálunk megszabadulni tőlük, ha megjelennek. A patkányirtáshoz elengedhetetlen a megfelelő hatóanyag tartalmú patkányméreg szakszerű kihelyezése. A patkányirtó szerekkel szemben előbb utóbb rezisztencia, azaz ellenálló képesség alakul ki a patkányoknál. A legtöbben valamelyik gazdaboltból, vagy nagyobb áruházból vásárolják a mérget, ahol javarészt ugyanazt a néhány ismert terméket forgalmazzák. Ennek köszönhetően mindenki ugyanazzal próbálkozik, és a patkányok előbb utóbb rezisztensek, azaz ellenállóak lesznek a hatóanyagokkal szemben.

Szakértelem hiányában a legtöbben nem megfelelően helyezik ki a patkánymérget. A patkányok nem fogyasztják el őket, sokszor csak felhalmozzák azokat fészkükben. Így akár több kiló patkányirtószer is lehet a patkányok éléskamrájában anélkül, hogy fogyasztanának belőle, ami pénzkidobás. A szakszerűtlen kihelyezés nem csak eredménytelen és drága patkányirtást eredményez, de veszélyes is lehet. A patkányirtó csomagunkban található etetőállomásokkal hatékonyan, és ami a legfontosabb, biztonságosan tudja irtani az életét megkeserítő patkányokat.

Mit tartalmaz a patkányirtó csomag?

Több évtizednyi rágcsálóirtó tapasztalattal a hátunk mögött megtaláltuk azokat a termékeket, melyek ellen garantáltan nem alakul ki rezisztencia a patkányokban, ellenben megfelelően használva garantált a hatásuk. Mi is ugyanilyen hatóanyagtartalmú termékekkel dolgozunk, kimagasló eredményekkel! Ezeket a termékeket hoztuk el Önnek, hogy segítsünk megszabadulni a patkányoktól.

Hatékony patkányirtó szerek

A csomagba csak a leghatékonyabb patkány irtószerek kaphattak helyet. Ezek a lakossági felhasználásra elérhető legjobb, legerősebb mérgezett csalétkek, amelyeket vásárolhat. Nem kaphatóak minden sarkon, sok helyen nem is ismerik őket, így a patkányok is gyanakvás nélkül fogyasztanak belőlük. Második generációs, késleltetett hatású irtószerek, amelyből elég, ha egyszer fogyasztanak a patkányok. 4-5 nap után fejti csak ki a hatását, és pusztítja el a rágcsálókat, így a patkányok gyanútlanul lakomáznak majd a csalétekből.
A biztos hatás érdekében kétféle hatóanyagtartalmú irtószert raktunk a csomagba, melyek együtt nagy hatásfokkal pusztítják majd el a rágcsálókat. Nem kell félni attól sem, hogy a rejtett helyeken elhullott patkányok büdösek lesznek, mert az irtószerek mumifikáló anyagot tartalmaznak. Az elhullott példányok nem indulnak oszlásnak, nem kell a kellemetlen, büdös szagoktól tartani.

Metatox parafinos rágcsálóirtó kocka

A csomagba helyet kapott 1 doboz metatox parafinos rágcsálóirtó kocka, melyben válogatott gabonafélék keveréke található brodifacum hatóanyag tartalmú irtószerrel. A legzordabb időjárási körülményeknek is ellenáll, jól bírja a nyirkos, nedves időt, a hideget és a meleget, nem málik szét, nem penészedik be. Nem csak az időjárás viszontagságainak áll ellen, de a patkányok számára is ellenállhatatlan illatot áraszt magából, így előszeretettel fogyasztják a rágcsálók.

Roban rágcsálóirtó pép

A Roban rágcsálóirtó pép, melynek hatóanyaga a difenakum, mely szintén kiemelkedően eredményes a patkányirtásban.Ezzel a termékkel kiegészülve ez a két irtószer tökéletesen erősíti a patkányirtás hatásosságát, kettős támadást intézve a rágcsálók ellen. A csomagban található patkányirtószer mennyiségéből a ládákat többször is újratöltheti, amely egy enyhének mondható patkányszaporult teljes felszámolására elegendő.

Biztonságos és hatékony kihelyezés

A rágcsálóirtó szerek nem megfelelően használva veszélyt jelenthetnek a kistestű állatokra, kutyákra, macskákra és az emberekre is. A biztonságos és hatékony patkányirtás érdekében a csomagban helyet kapott 2 darab PT 401-es kompakt patkány etetőláda. A szerelvények szerelvény kulccsal zárhatóak, melyet minden csomaghoz mellékelünk.

A zárható kialakításnak köszönhetően megakadályozható, hogy a rágcsálókon kívül bármilyen más állat, vagy ember hozzáférjen az irtószerekhez. A szerelvényekben kihelyezett patkányirtószert a patkányok csak megenni tudják, nem tudják őket elvinni, és felhalmozni a fészkükben, garantáltan elfogyasztják azt.

Hogyan használja a patkányirtó csomagot?

A patkányirtó csomagban található etetőállomásokat töltse meg irtószerrel, majd zárja be azokat. A szerelvényekbe rakjon rágcsálóirtó pépet és kockát egyaránt, így biztosítva azt, hogy a patkányok mindenképpen találjanak olyan állagú élelmet, amire éppen szükségük van. Az irtószer kihelyezéséhez legjobb, ha gumikesztyűt használ, de mindenképpen alaposan mosson kezet, miután érintkezett az irtószerrel! Figyelje meg, merre közlekednek a patkányok, hova bújnak el, ha megzavarja őket és a megtöltött szerelvényeket helyezze a patkányok vonulási útjába, fészkeik közelébe.

Jellemzően ilyen helyek:

  • a szemetesek környéke
  • farakások, raklapok, biztonságos rejtekhelyet nyújtó helyek
  • állati trágya környéke
  • élelemforrások (gabonafélék, hulladék, kutyatáp, növényi és állati eredetű melléktermékek stb) környéke

Figyelje a méreg fogyását, és szükség esetén töltse újra azokat. Bármennyire is kíváncsi arra, hogy fogyasztják-e a patkányok az irtószert, ne nézze túl gyakran a szerelvényeket. A patkányok nagyon óvatos és intelligens állatok, ha túl gyakran bolygatja a szerelvényeket, gyanakodni fognak és nem mennek bele.

Mire elég ez a patkányirtó csomag?

Ez a csomag egy átlagos, 80-100 négyzetméteres ház, és egy kisebb, rendezett kert patkányirtására elgendő általános patkány elszaporodás esetén. Ha a kert nagy, és sok búvóhely van a patkányok számára (farakások, állati trágya, raklapok, aknák, stb) javasolt több csomag vásárlása a biztos hatás érdekében.
Kiegészítheti a csomag hatékonyságát, ha a patkányok megtelepedéséhez szükséges körülményeket csökkenti. A rendezett kertben nem találnak elég búvóhelyet, így amennyiben lehetséges, a farakásokat, rendezetlen körülményeket meg kell szüntetni.

Csökkentse a patkányok élelem forrásait. Ha háziállatokat tart, a takarmányozásukra használt gabonaféléket, tápokat zárva tárolja. A szemetest mindig zárja le, a kutyák, macskák táljában ne legyen egész nap elől az ételük. Ha ezeket a tanácsokat betartja, és ezekkel együtt használja a patkányirtó csomagot, szinte biztosan sikerrel jár!

Hogyan töltse meg és helyezze ki a rágcsálóirtó szerelvényeket?

A rágcsálóirtó szerelvényeket nyissa ki, a bennük található nyársra tűzze fel a rágcsálóirtó szereket. Ügyeljen arra, hogy ha pép állagú egér/patkány mérget rak a szerelvénybe, azt minden esetben a közepén szúrja át, hogy a patkányok ne tudják leszakítani a nyársról. Ezután zárja le a szerelvény tetejét, majd ellenőrizze, hogy biztosan bezáródott-e.

A rágcsálóirtó szerelvények ugyan kulccsal zárhatóak, de a maximális biztonság érdekében olyan helyre rakja ki az etetőállomásokat, ahol a háziállatok, gyermekek nem férnek hozzá. Lehetőség szerint rejtett helyekre helyezze ki őket, mint pl raklapok, farakások, szekrények alá, nehezen megközelíthető helyekre, ahol csak a rágcsálók találják meg őket. A hanyagul kihelyezett irtószer veszélyes lehet.

Miért válasszon minket?