Barion Pixel

Nagy egérirtó csomag

Nagy egérirtó csomag

Tapasztalataink alapján a legtöbben megpróbálkoznak a házilagos egérirtással, de általában nem járnak sikerrel. Vagy az irtószer nem elég hatékony, vagy a kihelyezés módja nem megfelelő, mert hiányzik a szaktudás a hatékonysághoz. Ezt a csomagot azért hoztuk létre, hogy sikeresen szabadulhasson meg a egerektől.

Összeállítottuk egy valóban hatékony egérirtó csomagot, melybe a legjobb irtószereket, és a leghatékonyabb kihelyezést lehetővé tevő szerelvényeket válogattuk össze. Évtizedes kártevőirtó tapasztalattal a hátunk mögött, a magyar piacon elsőként kezdtünk el igazán hatékony kártevőirtó csomagokat összeállítani és elérhetővé tenni a lakosság számára!

13692 Ft

Leírás

Tapasztalataink alapján a legtöbben megpróbálkoznak a házilagos egérirtással, de általában nem járnak sikerrel. Vagy az irtószer nem elég hatékony, vagy a kihelyezés módja nem megfelelő, mert hiányzik a szaktudás a hatékonysághoz. Ezt a csomagot azért hoztuk létre, hogy sikeresen szabadulhasson meg a egerektől.

Összeállítottuk egy valóban hatékony egérirtó csomagot, melybe a legjobb irtószereket, és a leghatékonyabb kihelyezést lehetővé tevő szerelvényeket válogattuk össze. Évtizedes kártevőirtó tapasztalattal a hátunk mögött, a magyar piacon elsőként kezdtünk el igazán hatékony kártevőirtó csomagokat összeállítani és elérhetővé tenni a lakosság számára!

Miért nem tudta eddig kiirtani az egereket?

Az egerek már évezredek óta nehezítik meg az emberek életét, és évezredek óta próbálunk megszabadulni tőlük, ha megjelennek. Az egérirtáshoz elengedhetetlen a megfelelő hatóanyag tartalmú egérméreg szakszerű kihelyezése. Az egérirtó szerekkel szemben előbb utóbb rezisztencia, azaz ellenálló képesség alakul ki az egereknél A legtöbben valamelyik gazdaboltból, vagy nagyobb áruházból vásárolják a mérget, ahol javarészt ugyanazt a néhány ismert terméket forgalmazzák. Ennek köszönhetően mindenki ugyanazzal próbálkozik, és az egerek előbb utóbb rezisztensek, azaz ellenállóak lesznek a hatóanyagokkal szemben.

Szakértelem hiányában a legtöbben nem megfelelően helyezik ki az egérmérget. Az egerek nem fogyasztják el őket, sokszor csak felhalmozzák azokat fészkükben. Így akár több kiló egérirtószer is lehet az egerek éléskamrájában anélkül, hogy fogyasztanának belőle, ami pénzkidobás. A szakszerűtlen kihelyezés nem csak eredménytelen és drága rágcsálóirtást eredményez, de veszélyes is lehet. Az egérirtó csomagunkban található etetőállomásokkal hatékonyan, és ami a legfontosabb, biztonságosan tudja irtani az életét megkeserítő egereket.

Mit tartalmaz az egérirtó csomag?

Több évtizednyi rágcsálóirtó tapasztalattal a hátunk mögött megtaláltuk azokat a termékeket, melyek ellen garantáltan nem alakul ki rezisztencia az egerekben, ellenben megfelelően használva garantált a hatásuk. Mi is ugyanilyen hatóanyagtartalmú termékekkel dolgozunk, kimagasló eredményekkel! Ezeket a termékeket hoztuk el Önnek, hogy segítsünk megszabadulni az egerektől.

A csomag tartalma:

  • 8 db zárható egéretető doboz
  • 1 db univerzális kulcs az egéretető dobozok zárásához
  • 2 db Metatox parafinos rágcsálóirtó kocka
  • 2 db Murin Extreme rágcsálóirtó paszta
  • 2 db Roban rágcsálóirtó pép

Hatékony egérirtó szerek

A csomagba csak a leghatékonyabb egérirtószerek kaphattak helyet. Ezek a lakossági felhasználásra elérhető legjobb, legerősebb mérgezett csalétkek, amelyeket vásárolhat. Nem kaphatóak minden sarkon, sok helyen nem is ismerik őket, így az egerek is gyanakvás nélkül fogyasztanak belőlük. Második generációs, késleltetett hatású irtószerek, amelyből elég, ha egyszer fogyasztanak az egerek. 4-5 nap után fejti csak ki a hatását, és pusztítja el a rágcsálókat, így az egerek gyanútlanul lakomáznak majd a csalétekből.
A biztos hatás érdekében kétféle hatóanyagtartalmú irtószert raktunk a csomagba, melyek együtt nagy hatásfokkal pusztítják majd el a rágcsálókat. Nem kell félni attól sem, hogy a rejtett helyeken elhullott egerek büdösek lesznek, mert az irtószerek mumifikáló anyagot tartalmaznak. Az elhullott példányok nem indulnak oszlásnak, nem kell a kellemetlen, büdös szagoktól tartani.

Metatox parafinos rágcsálóirtó kocka

A csomagba helyet kapott 2 doboz metatox parafinos rágcsálóirtó kocka, melyben válogatott gabonafélék keveréke található brodifacum hatóanyag tartalmú irtószerrel. A legzordabb időjárási körülményeknek is ellenáll, jól bírja a nyirkos, nedves időt, a hideget és a meleget, nem málik szét, nem penészedik be. Nem csak az időjárás viszontagságainak áll ellen, de az egerek számára is ellenállhatatlan illatot áraszt magából, így előszeretettel fogyasztják a rágcsálók.

Roban rágcsálóirtó pép

A Roban rágcsálóirtó pép, melynek hatóanyaga a difenakum, mely szintén kiemelkedően eredményes az egérirtásban. Ezzel a termékkel kiegészülve ez a két irtószer erősíti az egérirtás hatásosságát, kettős támadást intézve a rágcsálók ellen. A csomagban 2 csomag Roban egérméreg kapott helyet.

Murin Extreme egérirtó paszta

Megtalálható a csomagban 2 zacskó Murin Extreme Rágcsálóirtó paszta is, amely nem csak nevében extrém, de csalógatóhatása és hatásossága is kiemelkedő a rágcsálóirtó szerek között. A rágcsálók számára ellenállhatatlan illatanyaggal átitatott mérgezett csaléteknek egyetlen egér sem tud ellenállni. Hatóanyaga, ahogy a metatox parafinos kockának is, a brodifacum, azonban illata, és pépes állaga miatt kifejezetten hasznos kiegészítői egymásnak.

A csomagban található egérirtószer mennyiségéből az egérdobozokat többször is újratöltheti, amely egy átlagosnak mondható egérszaporult teljes felszámolására elegendő.

Egérdoboz: A biztonságos és hatékony kihelyezés

A rágcsálóirtó szerek nem megfelelően használva veszélyt jelenthetnek a kistestű állatokra, kutyákra, macskákra és az emberekre is. A biztonságos és hatékony egérirtás érdekében a csomagban helyet kapott 8 darab egérdoboz. A szerelvények kulccsal zárhatóak, melyet minden csomaghoz mellékelünk.

A zárható kialakításnak köszönhetően megakadályozható, hogy a rágcsálókon kívül bármilyen más állat, vagy ember hozzáférjen az irtószerekhez. A szerelvényekben kihelyezett egérirtószert az egerek csak megenni tudják, nem tudják őket elvinni, és felhalmozni a fészkükben, garantáltan elfogyasztják azt.

Hogyan használja a egérirtó csomagot?

Az egérirtó csomagban található etetőállomásokat töltse meg irtószerrel, majd zárja be azokat. A szerelvényekbe rakjon rágcsálóirtó pépet és kockát egyaránt, így biztosítva azt, hogy az egerek mindenképpen találjanak olyan állagú élelmet, amire éppen szükségük van. Az irtószer kihelyezéséhez legjobb, ha gumikesztyűt használ, de mindenképpen alaposan mosson kezet, miután érintkezett az irtószerrel! Figyelje meg, merre közlekednek az egerek, hova bújnak el, ha megzavarja őket és a megtöltött szerelvényeket helyezze az egerek vonulási útjába, fészkeik közelébe, és a ház olyan pontjaihoz, ahol az egerek bejuthatnak.

Jellemzően ilyen helyek:

  • a szemetesek környéke
  • farakások, raklapok, biztonságos rejtekhelyet nyújtó helyek
  • állati trágya környéke
  • élelemforrások (gabonafélék, hulladék, kutyatáp, növényi és állati eredetű melléktermékek stb) környéke

Figyelje a méreg fogyását, és szükség esetén töltse újra azokat. Bármennyire is kíváncsi arra, hogy fogyasztják-e az egerek az irtószert, ne nézze túl gyakran a szerelvényeket. Az egerek nagyon óvatos és intelligens állatok, ha túl gyakran bolygatja a szerelvényeket, gyanakodni fognak és nem mennek bele.

Hogyan töltse meg és helyezze ki a rágcsálóirtó szerelvényeket?

A rágcsálóirtó szerelvényeket nyissa ki, a bennük található nyársra tűzze fel a rágcsálóirtó szereket. Ügyeljen arra, hogy ha pép állagú egér/patkány mérget rak a szerelvénybe, azt minden esetben a közepén szúrja át, hogy a patkányok, vagy egerek ne tudják leszakítani a nyársról. Ezután zárja le a szerelvény tetejét, majd ellenőrizze, hogy biztosan bezáródott-e.

A rágcsálóirtó szerelvények ugyan kulccsal zárhatóak, de a maximális biztonság érdekében olyan helyre rakja ki az etetőállomásokat, ahol a háziállatok, gyermekek nem férnek hozzá. Lehetőség szerint rejtett helyekre helyezze ki őket, mint pl raklapok, farakások, szekrények alá, nehezen megközelíthető helyekre, ahol csak a rágcsálók találják meg őket. A hanyagul kihelyezett irtószer veszélyes lehet!

Miért válasszon minket?