Barion Pixel

Multifunkciós patkányalagút

Multifunkciós patkányalagút

Az a patkányalagút a hatékony és biztonságos patkányirtáshoz nélkülözhetetlen kellék! Az alagútba nyársra helyezve, rögzített módon helyezhető ki a rágcsálóirtószer, így a rágcsálók nem tudják azokat a fészkükbe elhurcolni, kénytelenek fogyasztani belőle. A patkány alagút etetőállomás kulccsal zárható, így biztonságos csalétek kihelyezést tesz lehetővé. A patkányalagutat a rágcsálók vonulási útvonalába, fészkeik közelébe, élelemforrásaik környékére kell kihelyezni.

2170 Ft

Multifunkciós patkányalagút

Leírás

Ez a patkányalagút a hatékony és biztonságos patkányirtáshoz nélkülözhetetlen kellék! Az alagútba nyársra helyezve, rögzített módon helyezhető ki a rágcsálóirtószer, így a rágcsálók nem tudják azokat a fészkükbe elhurcolni, kénytelenek fogyasztani belőle. A patkány alagút etetőállomás kulccsal zárható, így biztonságos csalétek kihelyezést tesz lehetővé. A patkányalagutat a rágcsálók vonulási útvonalába, fészkeik közelébe, élelemforrásaik környékére kell kihelyezni. A termék nem tartalmaz kulcsot, az külön kapható webshopunkban!

Hogyan használja a patkányalagutat?

A patkányalagútba javasolt rágcsálóirtó pép és parafinos rágcsálóirtó tömb/kocka egyidejű használata. A kétféle formuláció kihelyezésével a patkányok pillanatnyi táplálékforrás igényét teljeskörűen lefedheti. Ha a rágcsálóknak magasabb nedvességtartalmú élelemre van szükségük, a pépet fogyaszthatják, fogaik koptatására pedig a parafinos tömböt. Rendszeresen ellenőrizze az irtószer fogyást, és pótolja azt. A patkányalagútra biztonsági okokból mindig tüntesse fel a bele helyezett rágcsálóirtószer hatóanyagtartalmát, valamint ellenszerét, és tartsa azt mindig zárt állapotban, hogy a véletlenül bekövetkezett mérgezést elkerülhesse!

Hogyan töltse meg és helyezze ki a rágcsálóirtó szerelvényeket?

A rágcsálóirtó szerelvényeket nyissa ki, a bennük található nyársra tűzze fel a rágcsálóirtó szereket. Ügyeljen arra, hogy ha pép állagú egér/patkány mérget rak a szerelvénybe, azt minden esetben a közepén szúrja át, hogy a patkányok ne tudják leszakítani a nyársról. Ezután zárja le a szerelvény tetejét, majd ellenőrizze, hogy biztosan bezáródott-e.

A rágcsálóirtó szerelvények ugyan kulccsal zárhatóak, de a maximális biztonság érdekében olyan helyre rakja ki az etetőállomásokat, ahol a háziállatok, gyermekek nem férnek hozzá. Lehetőség szerint rejtett helyekre helyezze ki őket, mint pl raklapok, farakások, szekrények alá, nehezen megközelíthető helyekre, ahol csak a rágcsálók találják meg őket. A hanyagul kihelyezett irtószer veszélyes lehet.

Miért válasszon minket?

patkány alagút
Multifunkciós patkányalagút
2170 Ft

Szezon eleji kiárusítás!

Jónéhány termékünk árát lecsökkentettük, melyeket most kedvezményes áron vásárolhat meg!

Rovarirtó szerek, rovar riasztók, kullancs elleni spot-onok kutyáknak, macskákanak, kedvezményes áron!

Call Now Button