Barion Pixel

Kompakt patkány etetődoboz PT 401

Kompakt patkány etetődoboz PT 401

A PT401-es kompakt patkány etetődoboz a hatékony és biztonságos patkányirtáshoz nélkülözhetetlen kellék! Az etetőállomásba nyársra helyezve, rögzített módon helyezhető ki a rágcsálóirtószer, így a rágcsálók nem tudják azokat a fészkükbe elhurcolni, kénytelenek fogyasztani belőle. A patkány doboz kulccsal zárható, így biztonságos csalétek kihelyezést tesz lehetővé. A patkányládát a rágcsálók vonulási útvonalába, fészkeik közelébe, élelemforrásaik környékére kell kihelyezni.

2450 Ft

Kompakt patkány etetődoboz PT 401

Leírás

A PT401-es kompakt patkány etetődoboz a hatékony és biztonságos patkányirtáshoz nélkülözhetetlen kellék! Az etetőállomásba nyársra helyezve, rögzített módon helyezhető ki a rágcsálóirtószer, így a rágcsálók nem tudják azokat a fészkükbe elhurcolni, kénytelenek fogyasztani belőle. A patkány doboz kulccsal zárható, így biztonságos csalétek kihelyezést tesz lehetővé. A patkányládát a rágcsálók vonulási útvonalába, fészkeik közelébe, élelemforrásaik környékére kell kihelyezni. A patkány doboz nem tartalmaz kulcsot, az külön megvásárolható webshopunkban!

Hogyan használja a PT401-es Kompakt paktány etetődobozt?

A patkány etetődobozba javasolt rágcsálóirtó pép és parafinos rágcsálóirtó tömb/kocka egyidejű használata. A kétféle formuláció kihelyezésével a patkányok pillanatnyi táplálékforrás igényét teljeskörűen lefedheti. Ha a rágcsálóknak magasabb nedvességtartalmú élelemre van szükségük, a pépet fogyaszthatják, fogaik koptatására pedig a parafinos tömböt. Rendszeresen ellenőrizze az irtószer fogyást, és pótolja azt. A patkány dobozra biztonsági okokból mindig tüntesse fel a bele helyezett rágcsálóirtószer hatóanyagtartalmát, valamint ellenszerét, és tartsa azt mindig zárt állapotban, hogy a véletlenül bekövetkezett mérgezést elkerülhesse!

Hogyan töltse meg és helyezze ki a rágcsálóirtó szerelvényeket?

A rágcsálóirtó szerelvényeket nyissa ki, a bennük található nyársra tűzze fel a rágcsálóirtó szereket. Ügyeljen arra, hogy ha pép állagú egér/patkány mérget rak a szerelvénybe, azt minden esetben a közepén szúrja át, hogy a patkányok ne tudják leszakítani a nyársról. Ezután zárja le a szerelvény tetejét, majd ellenőrizze, hogy biztosan bezáródott-e.

A rágcsálóirtó szerelvények ugyan kulccsal zárhatóak, de a maximális biztonság érdekében olyan helyre rakja ki az etetőállomásokat, ahol a háziállatok, gyermekek nem férnek hozzá. Lehetőség szerint rejtett helyekre helyezze ki őket, mint pl raklapok, farakások, szekrények alá, nehezen megközelíthető helyekre, ahol csak a rágcsálók találják meg őket. A hanyagul kihelyezett irtószer veszélyes lehet.

Miért válasszon minket?

kompakt patkány etetőláda
Kompakt patkány etetődoboz PT 401
2450 Ft