Barion Pixel

Imidasect Hangyairtó gél 10 gramm

Imidasect Hangyairtó gél 10 gramm

Hangyák a lakásában, házában? Használja az Imidasect gélt a totális irtáshoz! Kimagasló hatékonyságú hangyairtó gél lakossági felhasználásra fejlesztve – egyszerű használat és 24 órán belüli hatás!
A hangyák számára ellenállhatatlan ízű és illatú irtó gél, használatra kész fecskendőbe töltve. Speciális formulájának köszönhetően a bogarak behordják a bolyba, így a szer az egész fészket kiirtja.
Használata: kenje a szert a hangyák vonulási útvonalára.
Gyermekek elől elzárandó!

4130 Ft

Készleten

Imidasect Hangyairtó gél 10 gramm

Kategória

Leírás

Hangyák a lakásában, házában? Használja az Imidasect hangyairtó gélt a totális irtáshoz! Kimagasló hatékonyságú hangyairtó gél lakossági felhasználásra fejlesztve – egyszerű használat és 24 órán belüli hatás!

Imidasect hangyairtó gél használata

Az imidasect hangyairtó gél egy csalogató hatású, fecskendőbe töltött hangyairtó gél. A hangyák számára ellenállhatatlan illatú és ízű gél odavonzza magához a hangyákat. A kihelyezett gélt beviszik a bolyba és megosztják társaikkal, így az egész fészek kiirtása lehetségessé válik. A hangyairtó gél a hangyák számára halálos gyomormérget tartalmaz, mely 24 órán belül végez velük.

Az imidasect hangyairtó gélt könnyű használni, egyszerűen nyomjon ki egy kis mennyiséget a hangyák vonulási útjába, amelyet rövid időn belül megtalálnak, és behordanak a fészkükbe. Egy csomag imidasect hangyairtó gél kb 50 négyzetméteres általánosan hangyafertőzött lakás kezelésére elegendő.

Mire figyeljen a hangyairtó gél használata közben?

A hangyairtó gél a melegvérű élőlényekre megfelelő használat mellett nem jelent veszélyt és hosszantartó megoldást jelenthet a hangyák ellen. Az imidasect hangyairtó gélben a hangyák számára vonzó, csalogató hatóanyagtartalmú összetevők vannak, ezért a hangyák jelenléte fokozódhat. A csalogató hatás kb 1 méteres sugárban terjed, így nem kell attól tartani, hogy a szomszédból, vagy a kertből is bevonza a rovarokat.

  • Ne használja a hangyairtó gélt kiűző hatású rovarirtószerrel kombinálva, mivel hatásmechanizmusuk eltérő, így a hatékonyságuk jelentősen csökken.
  • Kihelyezésnél ügyeljen arra, hogy olyan helyre jutassa ki a gélt, ahol nem szükséget rendszeres törölgetés, nem éri nedvesség. Ne törölje le a kihelyezett hangyairtó gélt, amíg hangyák találhatóak a lakásban!
  • Gyermekek, állatok elől elzárva tartandó!
  • Hidegvérű állatok (hüllők, kígyók, halak, kétéltűek, hobbi célból tartott rovarok, stb) mellett körültekintéssel használja, kerülje az érintkezés lehetőségét!
  • Tárolása napfénytől védett, száraz helyen

A termék biztonsági adatlapját ide kattintva elérheti.

Miért válasszon minket?

imidasect hangyairtó gél 10 gramm
Imidasect Hangyairtó gél 10 gramm
4130 Ft