Barion Pixel

Imidasect Hangyairtó gél 10 gramm

Imidasect Hangyairtó gél 10 gramm

Hangyák a lakásában, házában? Használja az Imidasect gélt a totális irtáshoz! Kimagasló hatékonyságú hangyairtó gél lakossági felhasználásra fejlesztve – egyszerű használat és 24 órán belüli hatás!
A hangyák számára ellenállhatatlan ízű és illatú irtó gél, használatra kész fecskendőbe töltve. Speciális formulájának köszönhetően a bogarak behordják a bolyba, így a szer az egész fészket kiirtja.
Használata: kenje a szert a hangyák vonulási útvonalára.
Gyermekek elől elzárandó!

4130 Ft

Készleten

Imidasect Hangyairtó gél 10 gramm

Leírás

Hangyák a lakásában, házában? Használja az Imidasect hangyairtó gélt a totális irtáshoz! Kimagasló hatékonyságú hangyairtó gél lakossági felhasználásra fejlesztve – egyszerű használat és 24 órán belüli hatás!

Imidasect hangyairtó gél használata

Az imidasect hangyairtó gél egy csalogató hatású, fecskendőbe töltött hangyairtó gél. A hangyák számára ellenállhatatlan illatú és ízű gél odavonzza magához a hangyákat. A kihelyezett gélt beviszik a bolyba és megosztják társaikkal, így az egész fészek kiirtása lehetségessé válik. A hangyairtó gél a hangyák számára halálos gyomormérget tartalmaz, mely 24 órán belül végez velük.

Az imidasect hangyairtó gélt könnyű használni, egyszerűen nyomjon ki egy kis mennyiséget a hangyák vonulási útjába, amelyet rövid időn belül megtalálnak, és behordanak a fészkükbe. Egy csomag imidasect hangyairtó gél kb 50 négyzetméteres általánosan hangyafertőzött lakás kezelésére elegendő.

Mire figyeljen a hangyairtó gél használata közben?

A hangyairtó gél a melegvérű élőlényekre megfelelő használat mellett nem jelent veszélyt és hosszantartó megoldást jelenthet a hangyák ellen. Az imidasect hangyairtó gélben a hangyák számára vonzó, csalogató hatóanyagtartalmú összetevők vannak, ezért a hangyák jelenléte fokozódhat. A csalogató hatás kb 1 méteres sugárban terjed, így nem kell attól tartani, hogy a szomszédból, vagy a kertből is bevonza a rovarokat.

  • Ne használja a hangyairtó gélt kiűző hatású rovarirtószerrel kombinálva, mivel hatásmechanizmusuk eltérő, így a hatékonyságuk jelentősen csökken.
  • Kihelyezésnél ügyeljen arra, hogy olyan helyre jutassa ki a gélt, ahol nem szükséget rendszeres törölgetés, nem éri nedvesség. Ne törölje le a kihelyezett hangyairtó gélt, amíg hangyák találhatóak a lakásban!
  • Gyermekek, állatok elől elzárva tartandó!
  • Hidegvérű állatok (hüllők, kígyók, halak, kétéltűek, hobbi célból tartott rovarok, stb) mellett körültekintéssel használja, kerülje az érintkezés lehetőségét!
  • Tárolása napfénytől védett, száraz helyen

A termék biztonsági adatlapját ide kattintva elérheti.

Miért válasszon minket?

imidasect hangyairtó gél 10 gramm
Imidasect Hangyairtó gél 10 gramm
4130 Ft

Szezon eleji kiárusítás!

Jónéhány termékünk árát lecsökkentettük, melyeket most kedvezményes áron vásárolhat meg!

Rovarirtó szerek, rovar riasztók, kullancs elleni spot-onok kutyáknak, macskákanak, kedvezményes áron!

Call Now Button