Barion Pixel

Imidasect csótányirtó gél 10 g

Imidasect csótányirtó gél 10 g

Kimagasló hatékonyságú Imidasect csótányirtó gél lakossági felhasználásra fejlesztve – egyszerű használat és 24 órán belüli hatás!

Csótányok a lakásában, házában? Használja az Imidasect csótányirtó gélt a totális irtáshoz!
Csótányok számára ellenállhatatlan ízű és illatú irtó gél, használatra kész fecskendőbe töltve. Speciális formulájának köszönhetően a bogarak elfogyasztják elhullott társaikat, így a szer az egész fészket kiirtja.

4130 Ft

Imidasect csótányirtó gél 10 g

Leírás

Az imidasect csótányirtó gél 10 grammos kiszerelésben, praktikus, fecskendő formájú kialakítással a csótányirtó gélek között kimagasló hatásfokkal rendelkezik. Használata nagyon egyszerű, a csótányok kedvelt helyeihez kis adagokban kihelyezve garantálja a hatékony csótány elleni védelmet. Bármely általánosan elterjedt csótányféle ellen használható, így a német csótány, konyhai csótány, valamint az amerikai csótány irtására is tökéletesen alkalmas.

A csótányirtó gél a csótányok számára vonzó illatanyagokat tartalmaz, melyet elfogyasztva elhullanak. A csótányokra jellemző, hogy elfogyasztják elhullot társaikat, így hatása megtöbbszöröződik és kisebb rovarfertőzöttség esetén akár egyetlen kezelés is elegendő lehet.

Imidasect csótányirtó gél használata

Egy tubus imidasect csótányirtó gél kb 30 négyzetméteres, általános mértékben csótányfertőzött lakás kezelésére elegendő. Extrém fertőzöttség esetén javasolt szakember által végzett csótányirtás, majd szintentartó kezelésként a termék használata. Az imidasect csótányirtó gélt a tubusából kinyomva kb 5 grammot (egy csepp) helyezzen fénytől és hőtől és nedvességtől védett helyre, ahol a csótányok jellemzően megfordulnak. Ilyen helyek:

  • a konyhabútor élelmiszer tároló szekrényei
  • a mosogató, mosdó lefolyók szifonjai
  • hűtőszekrény mögötti rész
  • parketta szegélyek
  • csempe fuga hiányosságok

Ne használja az imidasect csótányirtó gélt

  • Folyamatosan vizes helyeken (szivárgó szifonok, mosogatók, mosdók)
  • Magas, sugárzó hőnek, folyamatos napfénynek kitett helyeken
  • Hidegvérű élőlények (halak, hüllők, kedvtelésből tartott rovarok) közelében
  • Kiűző hatású rovarirtó szerrel egy helyen az ellentétes hatás miatt

 

Hatóanyagtartalom

2,15% imidakloprid

Biztonsági adatlap

Miért válasszon minket?

imidasect csótányirtó gél
Imidasect csótányirtó gél 10 g
4130 Ft