Barion Pixel

Fekete egéretető állomás, egér doboz

Fekete egéretető állomás, egér doboz

Az egéretető állomás a hatékony és biztonságos egérirtáshoz nélkülözhetetlen kellék! Az egérdobozba rögzített módon helyezhető ki a rágcsálóirtószer, így a rágcsálók nem tudják azokat a fészkükbe elhurcolni, kénytelenek fogyasztani belőle. Az egér etetőállomás kulccsal zárható, így biztonságos csalétek kihelyezést tesz lehetővé. Az egérdobozt a rágcsálók vonulási útvonalába, fészkeik közelébe, élelemforrásaik környékére kell kihelyezni.

406 Ft

Fekete egéretető állomás, egér doboz

Leírás

Az egéretető állomás a hatékony és biztonságos egérirtáshoz nélkülözhetetlen kellék! Az egérdobozba rögzített módon helyezhető ki a rágcsálóirtószer, így a rágcsálók nem tudják azokat a fészkükbe elhurcolni, kénytelenek fogyasztani belőle. Az egér etetőállomás kulccsal zárható, így biztonságos csalétek kihelyezést tesz lehetővé. Az egérdobozt a rágcsálók vonulási útvonalába, fészkeik közelébe, élelemforrásaik környékére kell kihelyezni. Az etetőállomás nem tartalmaz kulcsot, az külön megvásárolható webshopunkban!

Hogyan használja az egérdobozt?

Az egérdobozba javasolt rágcsálóirtó pép és parafinos rágcsálóirtó tömb/kocka egyidejű használata. A kétféle formuláció kihelyezésével a rágcsálók pillanatnyi táplálékforrás igényét teljeskörűen lefedheti. Ha a rágcsálóknak magasabb nedvességtartalmú élelemre van szükségük, a pépet fogyaszthatják, fogaik koptatására pedig a parafinos tömböt.  Rendszeresen ellenőrizze az irtószer fogyást, és pótolja azt. Az egérdobozra biztonsági okokból mindig tüntesse fel a bele helyezett rágcsálóirtószer hatóanyagtartalmát, valamint ellenszerét, és tartsa azt mindig zárt állapotban, hogy a véletlenül bekövetkezett mérgezést elkerülhesse!

Hogyan töltse meg és helyezze ki a rágcsálóirtó szerelvényeket?

A rágcsálóirtó szerelvényeket nyissa ki, a bennük található nyársra tűzze fel a rágcsálóirtó szereket. Ügyeljen arra, hogy ha pép állagú egér/patkány mérget rak a szerelvénybe, azt minden esetben a közepén szúrja át, hogy a patkányok ne tudják leszakítani a nyársról. Ezután zárja le a szerelvény tetejét, majd ellenőrizze, hogy biztosan bezáródott-e.

A rágcsálóirtó szerelvények ugyan kulccsal zárhatóak, de a maximális biztonság érdekében olyan helyre rakja ki az etetőállomásokat, ahol a háziállatok, gyermekek nem férnek hozzá. Lehetőség szerint rejtett helyekre helyezze ki őket, mint pl raklapok, farakások, szekrények alá, nehezen megközelíthető helyekre, ahol csak a rágcsálók találják meg őket. A hanyagul kihelyezett irtószer veszélyes lehet.

Miért válasszon minket?

egér doboz
Fekete egéretető állomás, egér doboz
406 Ft