Barion Pixel

Duracid darázsirtó spray 750ml

Duracid darázsirtó spray 750ml

A Duracid darázsirtó spray alkalmas minden fajta darázs irtására. Magas hatékonyságú hatóanyagtartalmának köszönhetően szinte azonnali taglózóhatással bír. Alkalmazható kül- és beltéren egyaránt. Akár 4 méteres távolságba is képes kipermetezni az irtószert, így nem kell közvetlenül megközelíteni a darazsakat. Széles szórása miatt nagy felületen történő permetezésre is alkalmas.

4046 Ft

Elfogyott

Duracid darázsirtó spray 750ml

Kategória

Leírás

Mikor irtsa Ön a darazsakat?

A darázsirtás veszélyes munka! A duracid darázsirtó spray egy nagyon hatékony összetételű darázsirtó aeroszol. Az összetevői között megtalálható a cipermetrin, melynek köszönhetően azonnali taglózó hatása van, azaz rögtön elpusztítja a darazsakat. Ennek ellenére nem javasolt minden esetben az alkalmazása, mert egy nagyobb, vagy rejtett fészek irtásához nem csak megfelelő mennyiségű és hatékony irtószer, de tapasztalat és védőruha is szükséges.

Alkalmazható kisebb, látható darázsfészkek ellen, amelyek átmérője kb 15 cm-nél nem nagyobb, illetve olyan rejtett darázsfészkek esetén, melyek mérete megállapítható. Nagy méretének köszönhetően kellő mennyiségű irtószert tartalmaz a palack, mellyel kellő intenzitással lehet a darazsakat és a darázsfészket irtani.

Biztonsággal használhatja a Duracid darázsirtó sprayt:

  • Fás kamrákban, sarkokban, padláson, óraszekrényekben, farakásokban, stb helyen lévő jól látható, 15 cm (kb mint egy kézilabda) átmérőt meg nem haladó darázsfészkek esetén
  • Rejtett helyen lévő fészkek esetén, ahol megállapítható annak mérete, pl: üreges fém oszlopok, postaládák, egyéb körülhatárolt, üreges helyek
  • Papír darazsak nyitott, kisméretű fészkei ellen
  • Egy-egy lakásba betévedt darázs ellen

Hogyan használja a Duracid darázsirtó sprayt?

A Duracid darázsirtó spray használata egyszerű, Alaposan rázza fel a flakont, és távolítsa el a védőkupakot. A spray kupakjának lenyomásával akár 4 méteres távolságra is kipermezetheti az irtószert. A négy méteres távolság nem javasolt, mivel a flakon kiürülése közben a hatótáv is egyre kisebb lesz a nyomás csökkenésével. Javasolt inkább 2-3 méteren belül alkalmazni, hogy biztosan és pontosan célba juttatható legyen a permet.

Csak akkor szabad nekiállni a darázsirtásnak, ha 100%-ig megbizonyosodott arról, hogy az irtószer kitart addig, míg el nem pusztulnak a darazsak. Egy-egy fészekben jóval több darázs is lehet, mint elsőre gondolná, így javasolt akár 2 flakon vásárlása is, hogy biztosan ne fogyjon ki az irtószerből munka közben. Ha elfogy az irtószer, amivel védekezni tud, nem csak csípéseket szerezhet, de a darazsak is túlélhetik az irtást. Javasolt az irtás közben a szabadon lévő bőrfelületek védelme, és minden esetben hosszú nadrágot és felsőt viseljen, valamint lehetőség szerint a fejét és nyakát is védje a darazsaktól.

Mikor ne álljon neki a darázsirtásnak?

Nem javasoljuk a darázsirtást akkor, ha a fészek mérete a 15 cm átmérőt jelentősen meghaladja, vagy 3 méternél magasabban van. Semmi esetre sem javasolt olyan, rejtett helyen lévő darázsfészek irtásba kezedeni, amely olyan helyen van, hogy nem állapítható meg a mérete. Egy rejtett darázsfészek sokkal nagyobb is lehet, mint ahogy Ön előzetesen fel tudja mérni. Gyakran még a profi rovarirtók is meglepődnek egy-egy rejtett fészek méretén. Akár több száz darázs is lehet egy fészekben, akik ha fenyegetve érzik magukat, azonnal támadásba lendülnek majd. Nem javasoljuk továbbá már használt, maradék irtószerrel végezni az irtást, amelyhez nincs utánpótlás, ami szükség esetén utánpótlésként használható.

Miért válasszon minket?