Barion Pixel

Dengue Drops Aquatin szúnyog elleni kapszula 20 db

Dengue Drops Aquatin szúnyog elleni kapszula 20 db

A kellemes nyári esték örömét beárnyékolják a kertjében a szúnyogok? A Dengue Drops Aquatin szúnyogírtó gyönggyel csökkentheti a kellemetlen szúnyogok jelenlétét! A szúnyogírtó gyöngy elpusztítja a szúnyoglárvákat. A termék nem tartalmaz irtószert, nem vegyi, hanem fizikai úton fejti ki hatását. Nem tartalmaz méreganyagokat, kizárólag fizikai módszerekkel akadályozza meg a szúnyogok kifejlődését. A vízfelszínen egy vékony filmréteget képez, mely elpusztítja a kifejletlen szúnyoglárvákat, így megszakítja a szúnyogok életciklusát és meggátolja kikelésüket.

3373 Ft

Elfogyott

Dengue Drops Aquatin szúnyog elleni kapszula 20 db

Leírás

A Dengue Drops Aquatin szúnyogírtó gyöngy elpusztítja a szúnyoglárvákat. A termék nem tartalmaz irtószert, nem vegyi, hanem fizikai úton fejti ki hatását. Nem tartalmaz méreganyagokat, kizárólag fizikai módszerekkel akadályozza meg a szúnyogok kifejlődését. A vízfelszínen egy vékony filmréteget képez, mely elpusztítja a kifejletlen szúnyoglárvákat, így megszakítja a szúnyogok életciklusát és meggátolja kikelésüket.

Hogyan használja a Dengue Drops Aquatin szúnyogirtó gyöngyöt?

A gyöngyöket helyezze olyan a ház körül található pangó vizekbe, ahol szúnyoglárvák megjelenését tapasztalta. A Dengue Drops szúnyogírtó gyöngy használható többek között hordókban, vízgyűjtő tárolókban, pocsolyákban, egyéb ház körül található áramlás mentes vizekben.  Használata után alaposan mosson kezet, kerülje a bőrrel való érintkezést!! A terméket gyermekek és háizállatok elől elzárva tárolja! Ne használja élővizekben!

Miért válasszon minket?

Szezon eleji kiárusítás!

Jónéhány termékünk árát lecsökkentettük, melyeket most kedvezményes áron vásárolhat meg!

Rovarirtó szerek, rovar riasztók, kullancs elleni spot-onok kutyáknak, macskákanak, kedvezményes áron!