Barion Pixel

Dengue Drops Aquatin szúnyog elleni kapszula 20 db

Dengue Drops Aquatin szúnyog elleni kapszula 20 db

A kellemes nyári esték örömét beárnyékolják a kertjében a szúnyogok? A Dengue Drops Aquatin szúnyogírtó gyönggyel csökkentheti a kellemetlen szúnyogok jelenlétét! A szúnyogírtó gyöngy elpusztítja a szúnyoglárvákat. A termék nem tartalmaz irtószert, nem vegyi, hanem fizikai úton fejti ki hatását. Nem tartalmaz méreganyagokat, kizárólag fizikai módszerekkel akadályozza meg a szúnyogok kifejlődését. A vízfelszínen egy vékony filmréteget képez, mely elpusztítja a kifejletlen szúnyoglárvákat, így megszakítja a szúnyogok életciklusát és meggátolja kikelésüket.

3373 Ft

Elfogyott

Dengue Drops Aquatin szúnyog elleni kapszula 20 db

Leírás

A Dengue Drops Aquatin szúnyogírtó gyöngy elpusztítja a szúnyoglárvákat. A termék nem tartalmaz irtószert, nem vegyi, hanem fizikai úton fejti ki hatását. Nem tartalmaz méreganyagokat, kizárólag fizikai módszerekkel akadályozza meg a szúnyogok kifejlődését. A vízfelszínen egy vékony filmréteget képez, mely elpusztítja a kifejletlen szúnyoglárvákat, így megszakítja a szúnyogok életciklusát és meggátolja kikelésüket.

Hogyan használja a Dengue Drops Aquatin szúnyogirtó gyöngyöt?

A gyöngyöket helyezze olyan a ház körül található pangó vizekbe, ahol szúnyoglárvák megjelenését tapasztalta. A Dengue Drops szúnyogírtó gyöngy használható többek között hordókban, vízgyűjtő tárolókban, pocsolyákban, egyéb ház körül található áramlás mentes vizekben.  Használata után alaposan mosson kezet, kerülje a bőrrel való érintkezést!! A terméket gyermekek és háizállatok elől elzárva tárolja! Ne használja élővizekben!

Miért válasszon minket?