Barion Pixel

Darázsirtó csomag szakemberek ajánlásával

Darázsirtó csomag szakemberek ajánlásával

A darázsirtásban szerzett évtizedes tapasztalatunk alapján összeállítottunk egy valóban hatékonyan alkalmazható darázsirtó csomagot, amellyel Ön is képes lehet megszabadulni a darazsaktól! A csomagban két flakon Duracid PW darázsirtó aeroszolt és egy Wespen Schaum darázsirtó habot talál, amelyek kiegészítve egymás hatását alkalmasak a darázsirtásra.

15078 Ft

Insufficient stock

Darázsirtó csomag szakemberek ajánlásával

Leírás

A darazsak nagyon sok háztartásban okoznak problémát jelenlétükkel, szinte minden kertben megtalálhatóak. Megrágják a gyümölcsöket, megnehezítik a kertben töltött időt. Csípésük igen fájdalmas, és allergiás reakciót is kiválthat. A darázsirtás egy veszélyes munka, ezért mindenképpen körültekintően kell eljárni a darazsak irtása során. A megfelelő irtószerek mellett nagyon fontos a megfelelő védelmet nyújtó öltözet viselése is, így ha úgy dönt, hogy Ön végez a darazsakkal, mindenképpen gondoskodjon arcának, kezének, nyakának és lábának megfelelő védelemről!

Mit tartalmaz a csomag?

A darázsirtó csomagban valóban hatékony összetételű darázsirtó szereket válogattunk össze, melyek biztosan elegendőek egy kisebb darázsfészek kiirtásához. A csomagban a következő termékeket találja:

  • 2 db 750 ml-es Duracid PW darázsirtó aeroszol
  • 1 db Wespen Schaum darázsirtó hab

Hogyan használja a darázsirtó csomagot?

Csak akkor szabad nekiállni a darázsirtásnak, ha 100%-ig megbizonyosodott arról, hogy az irtószer kitart addig, míg el nem pusztulnak a darazsak. Egy-egy fészekben jóval több darázs is lehet, mint elsőre gondolná.  Ha elfogy az irtószer, amivel védekezni tud, nem csak csípéseket szerezhet, de a darazsak is túlélhetik az irtást.

A Duracid darázsirtó spray használata egyszerű. Alaposan rázza fel a flakont, és távolítsa el a védőkupakot. A spray kupakjának lenyomásával akár 4 méteres távolságra is kipermezetheti az irtószert. A négy méteres távolság nem javasolt, mivel a flakon kiürülése közben a hatótáv is egyre kisebb lesz a nyomás csökkenésével. Javasolt inkább 2-3 méteren belül alkalmazni, hogy biztosan és pontosan célba juttatható legyen a permet.

A Schopf Wespen Schaum darázsirtó hab használatához távolítsa el a védőkupakot, alaposan rázza fel a terméket és a terméken lévő cső segítségével irányítsa a habot a darázsfészek bejáratába. A hab sokáig tart, lassan esik össze, és közben az érintőméregnek köszönhetően folyamatosan fejti ki hatását. A darázsirtó hab hosszantartó hatásának köszönhetően a fészekből kijövő és a fészekbe az irtás után berepülő darazsak is elpusztulnak majd.

Mikor válassza a darázsirtó csomagot?

A darázsirtás veszélyes munka! A darázsirtó csomagban a leghatékonyabb darázsirtó szereket szedtük össze. Az összetevőik között megtalálható a cipermetrin, melynek köszönhetően azonnali taglózó hatásuk van, azaz rögtön elpusztítják a darazsakat. Ennek ellenére nem javasolt minden esetben az alkalmazása, mert egy nagyobb, vagy rejtett fészek irtásához nem csak megfelelő mennyiségű és hatékony irtószer, de tapasztalat és védőruha is szükséges.

Alkalmazható kisebb, látható darázsfészkek ellen, amelyek átmérője kb 15 cm-nél nem nagyobb, illetve olyan rejtett darázsfészkek esetén, melyek mérete megállapítható. A darázsirtó csomagban kellő mennyiségű irtószert talál, amellyekkel kellő intenzitással lehet a darazsakat és a darázsfészket irtani.

Megfelelő öltözetben biztonságosan használható a darázsirtó csomag az alábbi helyeken:

  • Fás kamrákban, sarkokban, padláson, óraszekrényekben, farakásokban, stb helyen lévő jól látható, 15 cm (kb mint egy kézilabda) átmérőt meg nem haladó darázsfészkek esetén
  • Rejtett helyen lévő fészkek esetén, ahol megállapítható annak mérete, pl: üreges fém oszlopok, postaládák, egyéb körülhatárolt, üreges helyek
  • Papír darazsak nyitott, kisméretű fészkei ellen
  • Egy-egy lakásba betévedt darázs ellen

Mikor hívjon inkább szakembert darázsirtásra?

Nem javasoljuk a darázsirtást házilag végezni akkor, ha a fészek mérete a 15 cm átmérőt jelentősen meghaladja, vagy 3 méternél magasabban van. Semmi esetre sem javasolt olyan, rejtett helyen lévő darázsfészek irtásba kezedeni, amely olyan helyen van, hogy nem állapítható meg a mérete. Egy rejtett darázsfészek sokkal nagyobb is lehet, mint ahogy Ön előzetesen fel tudja mérni. Gyakran még a profi rovarirtók is meglepődnek egy-egy rejtett fészek méretén. Akár több száz darázs is lehet egy fészekben, akik ha fenyegetve érzik magukat, azonnal támadásba lendülnek majd. Nem javasoljuk továbbá már használt, maradék irtószerrel végezni az irtást, amelyhez nincs utánpótlás, ami szükség esetén használható.

 

Miért válasszon minket?