Barion Pixel

Bros csótányirtó gél 20 g fluoreszkáló

Bros csótányirtó gél 20 g fluoreszkáló

Az Bros csótányirtó gél 20 grammos takarékos kiszerelésben, praktikus, fecskendő formájú kialakítással a csótányirtó gélek között kimagasló hatásfokkal rendelkezik. Fény hatására fluoreszkál, így könnyen észrevehető a fogyása.

3200 Ft

Elfogyott

Bros csótányirtó gél 20 g fluoreszkáló

Leírás

Az Bros csótányirtó gél 20 grammos takarékos kiszerelésben, praktikus, fecskendő formájú kialakítással a csótányirtó gélek között kimagasló hatásfokkal rendelkezik. Fény hatására fluoreszkál, így könnyen észrevehető a fogyása. Használata nagyon egyszerű, a csótányok kedvelt helyeihez kis adagokban kihelyezve garantálja a hatékony csótány elleni védelmet. Bármely általánosan elterjedt csótányféle ellen használható, így a német csótány, konyhai csótány, valamint az amerikai csótány irtására is tökéletesen alkalmas.

A Bros csótányirtó gél a csótányok számára vonzó illatanyagokat tartalmaz, melyet elfogyasztva elhullanak. A csótányokra jellemző, hogy elfogyasztják elhullot társaikat, így hatása megtöbbszöröződik és kisebb rovarfertőzöttség esetén akár egyetlen kezelés is elegendő lehet.

Bros csótányirtó gél használata

Egy tubus Bros csótányirtó gél kb egy 40-50 négyzetméteres, általános mértékben csótányfertőzött lakás kezelésére elegendő. Extrém fertőzöttség esetén javasolt szakember által végzett csótányirtás, majd szintentartó kezelésként a termék használata. A Bros csótányirtó gélt a tubusából kinyomva kb 5 grammot (egy csepp) helyezzen fénytől és hőtől és nedvességtől védett helyre, ahol a csótányok jellemzően megfordulnak.

Fluoreszkáló hatásának köszönhetően könnyen nyomon követhető a csótányirtó gél fogyása. Szükség esetén pótolni kell az elfogyasztott mennyiséget. A csótányirtó gél kb 3 hónapig fejti ki hatását, ezt követően ismételni kell a kezelést.

Ilyen helyek:

  • a konyhabútor élelmiszer tároló szekrényei
  • a mosogató, mosdó lefolyók szifonjai
  • hűtőszekrény mögötti rész
  • parketta szegélyek
  • csempe fuga hiányosságok

Ne használja a Bros csótányirtó gélt

  • Folyamatosan vizes helyeken (szivárgó szifonok, mosogatók, mosdók)
  • Magas, sugárzó hőnek, folyamatos napfénynek kitett helyeken
  • Hidegvérű élőlények (halak, hüllők, kedvtelésből tartott rovarok) közelében
  • Kiűző hatású rovarirtó szerrel egy helyen az ellentétes hatás miatt

Hatóanyagtartalom
imidakloprid

Miért válasszon minket?