Barion Pixel

Brocum Blox Light 5 kg ipari kiszerelésű patkányméreg, egérméreg

Brocum Blox Light 5 kg ipari kiszerelésű patkányméreg, egérméreg

A Brocum Pasta Light 150 grammos kiszerelésű patkány- és egérméreg egy brodifacum hatóanyagtartalmú, pép állagú rágcsálóirtószer. Második generációs irtószer, hatása késleltetett. Fogyasztást követően csak 4-5 nap elteltével fejti ki hatását, így a rágcsálók gyanútlanul fogyasztanak belőle. A brodifacum hatóanyagtartalommal szemben nagyon ritkán alakul ki rezisztencia (ellenállóképesség), és magas hatékonyságának köszönhetően kis mennyiségben fogyasztva is hatásos a rágcsálók ellen. A méregtől elhullott egerek, patkányok, egyéb rágcsálók jóval alacsonyabb kockázatot jelentenek az őket esetlegesen elfogyasztó más állatokra (kutya, macska, madarak, stb).

21700 Ft

Elfogyott

Brocum Blox Light 5 kg ipari kiszerelésű patkányméreg, egérméreg

Leírás

A Brocum Blox Light 5 kg kiszerelésű patkány- és egérméreg egy brodifacum hatóanyagtartalmú, parafinos tömbbe ágyazott, kemény állagú rágcsálóirtószer. Második generációs irtószer, hatása késleltetett. Fogyasztást követően csak 4-5 nap elteltével fejti ki hatását, így a rágcsálók gyanútlanul fogyasztanak belőle. A brodifacum hatóanyagtartalommal szemben nagyon ritkán alakul ki rezisztencia (ellenállóképesség), és magas hatékonyságának köszönhetően kis mennyiségben fogyasztva is hatásos a rágcsálók ellen. A méregtől elhullott egerek, patkányok, egyéb rágcsálók jóval alacsonyabb kockázatot jelentenek az őket esetlegesen elfogyasztó más állatokra (kutya, macska, madarak, stb).

Hogyan használja a Brocum Blox Light 5 kg ipari kiszerelésű patkánymérget, egérmérget?

Az 5 kg-s kiszerelés egy rágcsálókkal erősen fertőzött , vagy nagyobb alapterületű terület védelmére elgendő. A rágcsálóirtószert minden esetben javasolt zárható rágcsálóirtó szerelvénybe (egérdoboz, patkányláda, vagy patkány alagút) kihelyezni, mely nem csak a lehető legbiztonságosabb, de egyben leghatékonyabb módszer is. Zárt kihelyezésének köszönhetően a vétlen mérgezések bekövetkezésének esélye minimális. A rögzített irtószer kihelyezés nem csak biztonsági szempontokból szükséges, hanem a hatékonyság fokozása érdekében is fontos. A rágcsálókra jellemző, hogy nagy élelem készleteket halmoznak fel fészkükben. Amennyiben nem rögzítetten, nem rágcsálóirtó szerelvényben helyezik ki a rágcsálóirtó szert, sok esetben csak felhalmozzák, és nem fogyasztanak belőle. Ha rögzített formában kerül kihelyezésre a rágcsálóirtószer, a rágcsálók csak elfogyasztani tudják a mérget, elvinni nem.

A szerelvényekbe töltés során javasolt gumikesztyű használata. Amennyiben gumikesztyű használatára nincs mód, a termék kihelyezése után alapos kézmosás szükséges. Helyezze a nyársra a paraffinos tömböt, majd rögzítse a nyársakat. Javasoljuk, hogy pép állagú irtószert is helyezzen a tömbök közé. A kétfajta állagú méreg használata tovább fokozhatja a biztonságot, és a hatékonyságot is, így a rágcsálók pillanatnyi tápanyag szükséglete teljeskörűen lefedhető.

A felbontott zacskót alaposan le kell zárni, és olyan száraz helyen tárolni, ahol házi állatok, gyermekek, illetéktelen személyek nem férhetnek hozzá.

 

Miért válasszon minket?