Barion Pixel

Brocum Blox Light 5 kg ipari kiszerelésű patkányméreg, egérméreg

Brocum Blox Light 5 kg ipari kiszerelésű patkányméreg, egérméreg

A Brocum Pasta Light 150 grammos kiszerelésű patkány- és egérméreg egy brodifacum hatóanyagtartalmú, pép állagú rágcsálóirtószer. Második generációs irtószer, hatása késleltetett. Fogyasztást követően csak 4-5 nap elteltével fejti ki hatását, így a rágcsálók gyanútlanul fogyasztanak belőle. A brodifacum hatóanyagtartalommal szemben nagyon ritkán alakul ki rezisztencia (ellenállóképesség), és magas hatékonyságának köszönhetően kis mennyiségben fogyasztva is hatásos a rágcsálók ellen. A méregtől elhullott egerek, patkányok, egyéb rágcsálók jóval alacsonyabb kockázatot jelentenek az őket esetlegesen elfogyasztó más állatokra (kutya, macska, madarak, stb).

21700 Ft

Elfogyott

Brocum Blox Light 5 kg ipari kiszerelésű patkányméreg, egérméreg

Leírás

A Brocum Blox Light 5 kg kiszerelésű patkány- és egérméreg egy brodifacum hatóanyagtartalmú, parafinos tömbbe ágyazott, kemény állagú rágcsálóirtószer. Második generációs irtószer, hatása késleltetett. Fogyasztást követően csak 4-5 nap elteltével fejti ki hatását, így a rágcsálók gyanútlanul fogyasztanak belőle. A brodifacum hatóanyagtartalommal szemben nagyon ritkán alakul ki rezisztencia (ellenállóképesség), és magas hatékonyságának köszönhetően kis mennyiségben fogyasztva is hatásos a rágcsálók ellen. A méregtől elhullott egerek, patkányok, egyéb rágcsálók jóval alacsonyabb kockázatot jelentenek az őket esetlegesen elfogyasztó más állatokra (kutya, macska, madarak, stb).

Hogyan használja a Brocum Blox Light 5 kg ipari kiszerelésű patkánymérget, egérmérget?

Az 5 kg-s kiszerelés egy rágcsálókkal erősen fertőzött , vagy nagyobb alapterületű terület védelmére elgendő. A rágcsálóirtószert minden esetben javasolt zárható rágcsálóirtó szerelvénybe (egérdoboz, patkányláda, vagy patkány alagút) kihelyezni, mely nem csak a lehető legbiztonságosabb, de egyben leghatékonyabb módszer is. Zárt kihelyezésének köszönhetően a vétlen mérgezések bekövetkezésének esélye minimális. A rögzített irtószer kihelyezés nem csak biztonsági szempontokból szükséges, hanem a hatékonyság fokozása érdekében is fontos. A rágcsálókra jellemző, hogy nagy élelem készleteket halmoznak fel fészkükben. Amennyiben nem rögzítetten, nem rágcsálóirtó szerelvényben helyezik ki a rágcsálóirtó szert, sok esetben csak felhalmozzák, és nem fogyasztanak belőle. Ha rögzített formában kerül kihelyezésre a rágcsálóirtószer, a rágcsálók csak elfogyasztani tudják a mérget, elvinni nem.

A szerelvényekbe töltés során javasolt gumikesztyű használata. Amennyiben gumikesztyű használatára nincs mód, a termék kihelyezése után alapos kézmosás szükséges. Helyezze a nyársra a paraffinos tömböt, majd rögzítse a nyársakat. Javasoljuk, hogy pép állagú irtószert is helyezzen a tömbök közé. A kétfajta állagú méreg használata tovább fokozhatja a biztonságot, és a hatékonyságot is, így a rágcsálók pillanatnyi tápanyag szükséglete teljeskörűen lefedhető.

A felbontott zacskót alaposan le kell zárni, és olyan száraz helyen tárolni, ahol házi állatok, gyermekek, illetéktelen személyek nem férhetnek hozzá.

 

Miért válasszon minket?

Szezon eleji kiárusítás!

Jónéhány termékünk árát lecsökkentettük, melyeket most kedvezményes áron vásárolhat meg!

Rovarirtó szerek, rovar riasztók, kullancs elleni spot-onok kutyáknak, macskákanak, kedvezményes áron!

Call Now Button