Barion Pixel

Rovarirtás és Kártevőirtás HACCP

Rovarirtás és kártevőirtás garanciával lakossági és vállalati ügyfeleknek

Kártevőirtás - Rovarirtás és rágcsálóirtás Budapesten és 80 km-es körzetében

Rágcsáló- és rovarirtás évtizedes szakmai tapasztalattal, a leghatékonyabb és legkorszerűbb irtószerekkel . Megrendelőink között lakossági ügyfeleinken kívül egészségügyi intézmények, vendéglátóipari egyszégek, szállodák, panziók, munkásszállók, társasházak egyaránt megtalálhatóak. 

Ügyfeleink elégedettsége fontos számunkra, ezért minden kártevőirtás munkánk után garanciát vállalunk. Elsődleges szempontunk a biztonság, legyen az rovarirtás, vagy rágcsálóirtás, Ön és családja, valamint házi kedvencei garantáltan biztonságban lesznek!

Vállalkozásunk elsősorban Budapest és Pest megye területén, Fejér megyében, valamint a főváros 80 km-es körzetében végez rovarirtást, rágcsálóirtást, nyest kiűzést és épület fertőtlenítést, de társasházak, vállalkozások, egészségügyi intézmények és a lakosság számára is előzetes egyeztetés alapján az ország egész területén elérhetőek vagyunk.

Rovarirtási és kártevőirtási szolgáltatásaink

ágyi poloska irtás

Ágyi poloska irtás

Alkalmazott rovarirtó technológiák:

 • Permetezés
 • Hidegköd képzés
 • Füstképzés

Garancia: három kezelés után 

Ár: netto 18.500 Ft-tól/kezelés

hangyairtás

Hangyairtás

Alkalmazott rovarirtó technológiák:

 • Permetezés
 • Gélezés
 • Porozás

Garancia:  két kezelés után

Ár: netto 16.800 Ft-tól/kezelés

hangyairtás

Csótányirtás

Alkalmazott rovarirtó technológiák:

 • Permetezés
 • Gélezés
 • Porozás

Garancia:  két kezelés után

Ár: netto 16.800 Ft-tól/kezelés

kullancsirtás

Kerti rovarok irtása

Alkalmazott rovarirtó technológiák:

 • Permetezés

Ár: netto 17.900 Ft-tól/kezelés

darázsirtás

Darázsirtás

Alkalmazott rovarirtó technológiák:

 • Permetezés
 • Porozás
 • Füstképzés

Garancia:  egy kezelés után

Ár: netto 22.000 Ft-tól/kezelés

rovarirtás légyirtás

Légyirtás

Alkalmazott rovarirtó technológiák:

 • Permetezés
 • Csapdázás
 • Trágya kezelés

Ár: kérjen ajánlatot

pókirtás

Pókirtás

Alkalmazott rovarirtó technológiák:

 • Permetezés

Garancia:  egy kezelés után

Ár: netto 18.500 Ft-tól/kezelés

bolhairtás

Bolhairtás

Alkalmazott rovarirtó technológiák:

 • Permetezés

Garancia:  két kezelés után

Ár: netto 18.500 Ft-tól/kezelés

egyéb rovarirtás kártevőirtás

Egyéb rovarirtás

Alkalmazott rovarirtó technológiák:

 • Rovarfajtától függő

Garancia:  rovarfélétől függő

Ár: netto 16.800 Ft-tól/kezelés

Társasházi kártevőirtás

Évente legalább két alkalommal kötelező a társasházak számára a rovarirtás a közös helyiségekben megelőző jelleggel. Lakók számára kedvezményes árak.

Ár: Kérjen ajánlatot!

HACCP kártevőirtás

A HACCP rendszernek teljeskörűen megfelelő kártevőirtási program, a helyszínen elkészített teljes dokumunentációval, rugalmas munkavégzéssel.

Ár: Kérjen ajánlatot

Épületfertőtlenítés

Épüetfertőtlenítés vállalkozásoknak, társasházaknak, magánszemélyeknek professzionális fertőtlenítőszerekkel, légtérkezeléssel. 

Ár: előzetes felmérés alapján

nyest kiűzés

Nyest kiűzés

Hatékony nyest kiűzés padlásról, épületekből ferromon alapú riasztószerrel.

Garantáltan hatékony megoldás a nyest és más padláson élő állatok ellen.

Ár: netto 45.000 Ft-tól/kezelés

rágcsálóirtás

Rágcsálóirtás

Egér- és patkányirtás biztonságos, szóródásmentes irtószer kihelyezéssel.

Rágcsálók irtása falból, gipszkartonból, nehezen megközelíthető helyekről is.

Ár: netto 16.500 Ft-tól/kezelés

galamürülék takarítás

Galambürülék takarítás

Galambürülék takarítás padlásról, erkélyről, galamb elleni védelem kiépítése. 

Galambpiszok eltakarítása és fertőtlenítése, galambok kártevőinek (galambóvantag, bolha) irtása.

Ár: előzetes felmérés alapján

Rovarirtás szolgáltatásaink részletesen

A rovarirtást elsősorban Budapest, Pest megye és a főváros 80 kilométeres körzetében végezzük, de előzetes egyeztetés alapán az ország egész területén vállaljuk a rovarirtás elvégzését. A rovarirtás során felhasznált irtószereink egytől-egyig kizárólag engedélyezett, magas minőségű rovarirtó készítmények, melyek csak a hidegvérű éléőnyekre jelentenek veszélyt. Alapelvünk a feleslegesen kijuttatott irtószer mennyiség minimalizálása, a környezet minél alacsonyabb mértékű terhelése. Minden munkatársunk szakképzett, tapasztalt szakember, így biztos lehet abban, hogy megoldjuk rovarproblémáját, melyre az esetek nagy többségében garanciát is vállalunk. 

Ágyi poloska irtás

Az ágyi poloska 4-8 milliméter hosszú, barnás színű korong alakú, éjszaka aktív vérszívó rovar. Jelenlétéről a legtöbb esetben a reggelre jelentkező csípések árulkodnak. Az ágyi poloska irtása a fertőzött helyiség alapos átvizsgálásával kezdődik, mely kiterjed az ágyi poloska által kedvelt búvóhelyek felderítésére, valamint a poloska jeleinek felderítésére. Ilyen jelek az apró, barnás, ágyi poloska ürülék nyomok, a levedlett bőr, az ágyi poloska pete, élő, vagy elhullott ágyi poloska.

Az ágyi poloskairtás  permetezéssel, hidegköd képzéssel, vagy súlyosabb fertőzöttség esetén füstképzéssel történik.  Az eredményes poloskairtás két kezeléssel érhető el. Erre azért van szükség, mert az ágyi poloska pete elpusztítására nincs irtószer. Meg kell várni, míg a peték kikelnek, ami 14-21 napon belül megtörténik. Az ismétlő kezelés után érhető el a teljes ágyi poloska mentes állapot.

Hangyairtás

A hangyairtás a legtöbb esetben a kerti, vagy gyepi hangya, a fáraóhangya, vagy a lóhangya jelenléte miatt szükséges, de bármely másik hangya irtása lehetséges. A hangyairtás lakásban a legtöbb esetben permetezéssel és gélezéssel történik. A hangyairtás a kertben porozással és permetezéssel történik, a helyszíni adottságok figyelembevételével. A hangyairtás során a hangyák vonulási útvonala kezelésre kerül, valamint amennyiben felfedezhető, a hangyabolyt is kezeljük.

A felhasznált hangyairtószerek teljesen biztonságosak, nem veszélyesek melegvérű élőlényekre, így teljesen gyerekbarát hangyairtás végezhető, illetve kisállat mellett is biztonságosan alkalmazható. 

Csótányirtás

A csótányirtás a hazánkban jellemzően 4 csótányfajta miatt lehet szükséges. Ezek a csótány fajták a leggyakrabban a német csótány, a konyhai csótány, kevésbé gyakran az amerikai csótány, valamint nagyon ritkán a kertvárosi erdei csótány. A csótányirtás a lakásokban  sávpermetezéssel és gélezéssel  (zselézéssel) történik. A sávpermetezés egy hosszantartó védelmi mezőt hoz létre, így a betévedő, illetve a lakásban mászkáló rovarok érintkeznek az irtószerrel és elpusztulnak. A csótányirtó gél csalogató hatással bír a csótányorka, amelyek elfogyasztják és elpusztulnak tőle.

A pincékben, nedves helyiségekben, csatorna aknákban, stb a csótányirtást porozással végezzük, mely során magasnyomású porzógéppel juttatjuk ki a csótányirtó szert a biztos hatásosság érdekében. 

Darázsirtás

A darázsirtás a legtöbb esetben a német darázs, a francia darázs, a kecskedarázs, vagy a lódarázs miatt szükséges.  A darazsak irtását permetezésel, porozással, vagy füstképzéssel végezzük. A felhasznált irtószerek azonnali taglózó és kiűző hatásúak. A taglózó hatás miatt a fészekben lévő összes darázs elpusztul, a kiűző hatás miatt a fészken kívül lévő rovarok nem térnek vissza. A fészket, amennyiben nem zavaró helyen van, nem szükséges eltávolítani. Rejtett, falban lévő darázsfészek irtás esetén nincs szükség az épület megbontására az irtás elvégzéséhez.

A darázsirtás nagyon veszélyes feladat, hozzáértés, megfelelő irtószerek és megfelelő védőöltözet nélkül akár életveszélyes is lehet, nem csak a darázscsípésre érzékenyek esetében, ezért nem javasoljuk házilag a darázsirtás elvégzését. 

Kerti rovarok irtása

A kertekben általában a pókok, poloskák, hangyák, kullancsok, egyéb szálló és mászó rovarok okoznak problémát. A kerti rovarok jelenlétét, amennyiben nem védettek, elviselhető szintre lehet csökkenteni.  Teljesen kiírtani általában nem lehet őket, és nem is szükséges, hiszen a rovarok a kertek ökoszisztémájában fontos szerepet töltenek be. Hívjon fel minket, vagy írjon nekünk és elmondjuk, hogyan tudunk segíteni, hogy Ön és családja, valamint házi kedvencei biztonságban legyenek a rovaroktól a kertben. 

Pókirtás

A pókok szinte minden házban, vagy lakásban megtalálhatóak, és általában nem találkozunk velük, nem okoznak problémát. Vannak időszakok azonban, mikor olyan mértékben elszaporodnak, hogy zavaró a jelenlétük. Ilyen esetekben szükséges a pókirtás. 

A pókirtás kültéren, és beltéren egyaránt elvégezhető. Így mind a kertben, mind a lakásban megszüntethető a pókok okozta problémák. A pókirtás permetezéssel történik kül- és beltéren egyaránt. A legtöbb esetben a pókirtás Balaton környéki nyaralókban, hétvégi házakba, illetve az ország bármely pontján használaton kívül lévő helységekben szükséges. 

Bolhairtás

A bolhák általában valamilyen házikedvenc útján kerülnek be a lakásokba, és sok esetben önmagától megoldódik a probléma az állat megfürdetésével, illetve fekhelyének kimosásával. Vannak esetek, mikor ezek már nem elegendőek, és a bolhák elszaporodnak a lakásban, ilyenkor válik szükségessé a bolhairtás.

A bolhairtás permetezéssel történik, melyhez több komponensű irtószert használunk, mely elpusztítja a kifejlődött bolhákat, valamint meggátolja a bolha peték és bábok kifejlődését. 

Légyirtás

A legyek elsődleges szaporodó helye az állati ürülék, ezért a légyirtás elsősorban állattartó telepeken, és azoknak a környezetében szükséges. A légyirtás összetett folyamat, meg kell találni a legyek tenyészőhelyét, és kezelni szükséges, valamint a legyek számára megfelelő életteret csökkenteni. A légyirtás során fizikai eszközökkel is védekezni kell (rovarhálók, ragacslapos csapdák, állati ürülék elzárása, stb), az irtószeres kezelés mellett. 

A házakban, lakásokban is elvégezhető a légyirtás, ha a környék különösen kedvező a legyek elszaporodására, és számuk zavaróan nagy a lakásokon belül, de valódi megoldást csak a legyek szaporodási gócpontjának kezelése jelent. 

egyebek rovarirtás

Egyéb rovarok irtása

A leggyakrabban gondot okozó rovarokon felül sok esetben más rovarok is problémát okoznak a lakásokban, vagy a kertekben. Amennyiben a rovar nem minősül védett fajnak, irtása a vonatkozó jogszabályok alapján megengedett. A leggyakrabban az egészségügyi kártevőkön felül a következő feladatokkal bíznak meg bennünket:

 • Ezüstös pikkelyke irtás
 • Vaspondró, vasfére irtás
 • Élelmiszermoly, ruhamoly irtás
 • Gabona zsizsik irtás
 • Orrszarvú bogár irtás

Ezeken felül bármely rovarral gyűljön is meg a baja, szinte biztosan tudunk segíteni. Ha nem ismeri fel a rovart, küldje el nekünk, és segítünk a beazonosításában!

haccp rovarirtás, kötelező kártevőirtás

Kötelező kártevőirtás, Társasházi rovarirtás, HACCP kártevőirtás

A kártevők elleni védekezést, azaz a kötelező kártevőirtást a 18/1998. (VI. 3.) NM rendelet 36.§-a írja elő. A rendelet alapján megelőző kártevőirtásra kötelezettek a társasházak, a szállásadók, a piacok, mozik, színházak, mezőgazdasági, állattartási tevékenységet folytatók.

Kötelező kártevőirtás program (HACCP) bevezetésére kötelezettek az élelmiszert előállító, tároló, szállító, és forgalmazó vállalkozások, piacok és vásárcsarnokok.

Az általunk végzett kötelező kártevőirtás a HACCP jogszabályoknak teljeskörűen megfelel, egy esetleges ellenőrzés esetén garantáltan elfogadják. Nem csak a kártevőirtást végezzük el, de az igazolásához szükséges dokumentációt is azonnal átadjuk a kezelést követően a helyszínen. Gondoskodunk arról is, hogy ne felejtse el a későbbiekben sem a kezeléseket, ezzel segítünk elkerülni egy esetleges büntetéssel záródó ellenőrzést. 

Rágcsálóirtás szolgáltatásaink részletesen

A rágcsálóirtást elsősorban Budapest, Pest megye és a főváros 80 kilométeres körzetében végezzük, de előzetes egyeztetés alapán az ország egész területén vállaljuk a rágcsálóirtás elvégzését. A rágcsálóirtás során felhasznált irtószereink egytől-egyig kizárólag engedélyezett, magas minőségű rágcsálóirtó készítmények. Az rágcsálóirtáshoz elsősorban véralvadásgátló irtószereket használunk, melyet kiegészítünk különböző típusú rágcsálócsapdákkal is. Az irtószert szóródásmentes etetőállomásokban helyezzük ki a megfelelő helyekre, így biztosított a biztonságos használat és a maximális hatás. 

Egérirtás

Az egerek a világ minden táján képesek megélni, és problémát okozni. Az egér bármikor megjelenhet a lakásban, vagy a ház körül. Az egérirtás közegészségügyi szempontból is nagyon fontos, számos fertőzést terjesztehetnek. A házilagos egérirtás a lakosság számára is elérhető irtószerekkel szemben kialakult ellenállóképessége miatt nehéz. A nem szakszerű egérirtó szer kihelyezés nem csak veszélyes, de sokszor teljes egészében érintetlenül az egerek fészkébe kerül. 

Az egérirtást zárt, mérgezett csalétekkel töltött egéretető állomások, valamint csapdák kihelyezésével végezzük. Az etetőállomásokban elhelyezett irtószerhez az egereken kívül más állat nem férhet hozzá, így teljesen biztonságos használata. Az egérirtást gipszkarton mögött, mennyezetben, falban megtelepedett egerek esetén is el tudjuk végezni az épület megbontása nélkül. 

Patkányirtás

A patkányirtás a házi patkány, vagy a vándorpatkány miatt szükséges. Különösen kedvelik azokat a helyeket, ahol kisebb-nagyobb volumenben állattartás folyik. A patkányok gyakran fordulnak meg csatornákban, trágya aknákban, több, mint 40 féle betegséget terjeszthetnek, mely emberekre és állatokra egyaránt veszélyt jelent. A középkorban a pestis terjesztésében volt komoly szerepük, ezért ahol megjelennek, a patkányirtás nagyon fontos feladat. 

A patkányok okos állatok. A házilagos patkányirtás, a csapdakihelyezés nem hatékony ellenük, csak ha 1-2 fiatalabb példány került a ház környezetébe. Ha elszaporodnak, igazán hatékonyan csak a rágcsálóirtásban jártas szakemberek képesek felszámolni a popoulációjukat. A patkányirtás zárt, irtószerrel töltött patkányalagutak kihelyezésével történik, a helyszíni adottságok figyelembevételével. 

Kártevőirtás, galambürülék takarítás, fertőtlenítés

Nem csak a rovarirtás, vagy rágcsálóirtás területén számíthat ránk! A kártevőirtás nálunk minden olyan feladatra kiterjed, mely a ház körül problémát okozó állatok okozta kellemetlenségek megszüntetésére, vagy a kártevők elriasztására, a kártevők utáni takarításra, fertőtlenítésre irányul. Vállalási területünk elsősorban Budapest, Pest megye és a főváros 80 kilométeres körzete, de igény esetén megegyezés az ország egész területén elérhetőek vagyunk a lakossági és vállalati ügyfeleknek egyaránt.

Nyest kiűzés

A nyest egy kistermetű, éjszakai ragadófajta. A leggyakrabban a nyest a padláson szokott problémát okozni. Mindent megrág, és leborogat, ráadásul igen hangos állat. Mivel éjszaka aktív, ezért a házban lakókat zavarja jelenléte, a pihenést nehezíti meg. Szükségleteit egy helyre végzi, valamint zsákmányát is felhurcolja a padlásra, mely komoly fertőzésveszélyt jelent. 

Nem minősül egészségügyi kártevőnek, ezért a nyest irtás tilos, és nincs is rá szükség. A nyest kiűzés ferromon alapú nyestriasztó porral történik, melyet magasnyomású porzógéppel juttatunk ki a szükséges helyekre. A riasztás során feltárjuk a nyest bejutási pontjait, melyek megszüntetése, lezárása elengedhetetlen a nyest hosszútávú távoltartása érdekében.  Nyest kiűzés területén nagy tapasztalattal rendelkezünk, az elsők között voltunk, akik elkezdtek a nyest riasztásával foglalkozni az országban.

Galambürülék takarítás, galamb elleni védelem kiépítése

A galambok ürüléke nagyon veszélyes anyag, komoly légúti megbetegedések okozója lehet. A galambürülék takarítás védőruhában, légzésvédelmi eszközök (maszk) használata mellett történik. A galambok ürüléke veszélyes hulladéknak minősül, így a hulladék elszállításának és megsemmisítésének a szabályait is be kell tartani, nem lehet akárhol kidobni.

A galambok piszkításának eltüntetése csak egy része a galambok elleni védekezésnek, a távoltartásukról is gondoskodni kell. A galambok távoltartására madárhálót, madártüskét használunk, szükség esetén ipari alpinista közreműködésével is. 

Épületfertőtlenítés

Az épületfertőtlenítést légtérkezeléssel vagy permetezéssel végezzük fungicid (gombaölő), baktericid (baktériumöló), valamint virucid (vírusölő) hatóanyagtartalmú fertőtlenítőszerekkel. Minden fertőtlenítést végző munkatársunk egészségügyi fertőtlenítő szakvégzettséggel rendelkezik. Az épület fertőtlenítés minden felületre kiterjed, amely az épületben megtalálható, és fertőtlenítése szükséges.

Az épület fertőtlenítés vírusok semlegesítésére, kártevők okozta szennyeződések, rágcsálók, nyest fészkének fertőtlenítésére, szennyvíz okozta szennyeződések utáni higiénia helyreállítás miatt, vagy bármilyen higiéniai probléma esetén szükséges, amikor egy általános takarítás már nem elegendő. 

Ajánlatkérés kártevőirtásra

Rovarirtás Gyakori kérdések

A rovarirtást rendelő ügyfeleink a legtöbb esetben ezeket a kérdéseket teszik fel nekünk, melyre igyekszünk most válaszolni. Amennyiben nem talál választ a kérdésére a rovarirtással kapcsolatban, keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén!

A legtöbb esetben nem szükséges előkészülnie, de előfordulhat, hogy néhány egyszerű dolgot meg kell tennie. Minden esetben telefonon tájékoztatjuk arról, hogy kell e valamilyen előkészület a rovarirtáshoz az Ön részéről.

A rovarirtás után 14 napig  a kezelt felületeket nem szabad felmosni a hosszantartó hatás megőrzése érdekében. Kivételt képeznek ez alól azok a helyiségek, amelyeknek rendszeres takarítása elengedhetetlen (élelmiszeripari egységek, fürdőszobák, stb). A száraz takarítás azonban megengedett. Rovarirtás előtt javasolt egy alapos takarítás. 

Igen, az általunk használt irtószerek rendeletetésszerű használat mellett nem veszélyesek sem gyermekekre, sem állatokra. A rovarirtásra használt irtószerek kizárólag a hidegvérű élőlényekre jelentenek veszélyt, így amennyiben hüllőket, halakat, vagy rovarokat tart kedvtelésből, erről tájékoztassa kiérkező kollégánkat az irtás előtt. 

A rágcsálóirtás során használt irtószert minden esetben biztonságos zárt, szóródásmentes etetőállomásokban helyezzük ki, melyen szerepel a kihelyező neve, és az irtószer ellenszere. Rendeltetésszerű használat mellet teljesen biztonságos a használata.

Igen, teljeskörű szolgáltatásokat nyújtunk vállalkozások, üzemek, szálláshelyek, gyárak, stb részére. Minden szükséges engedéllyel rendelkezünk, így a kötelező, HACCP rovarirtást is el tudjuk végezni. 

Nem, a rovarirtás teljes időtartama esetén végig jelen lehet, nem kell elhagyni otthonát, vagy egyedül hagyni a rovariró szakembert. 

A legtöbb esetben elegendő egy kezelés, ha nincs extrém rovarfertőzöttség. Ágyi poloska irtása esetében azonban minden esetben két kezelés szükséges a hatékonysághoz a rovar biológiája miatt. 

Igen, az általunk végzett kártevőirtás 100% -ban megfelel a HACCP jogszabályi előírásainak, amelyről minden szükséges dokumentációt átadunk.

Igen, a legtöbb esetben 100% garanciát vállalunk munkánkra 1 hónap időtartamra. Az ágyi poloska irtás esetén kizárólag a második kezelést után tudunk garanciát vállalni. A garancia kizáró oka az extrém rovarfertőzöttséf a házban, vagy a lakásban, illetve az irtás utáni teendők figyelmen kívül hagyása. Erről munkatársaink minden esetben tájékoztatják a helyszínen.